První dáma electroswingu se opět chystá dobýt Prahu. Přijíždí Alice Francis & Band

První dáma electroswingu se opět chystá dobýt Prahu. Přijíždí Alice Francis & Band  

Královna electroswingu, německá zpěvačka Alice Francis, před rokem dokázala při svém premiérovém vystoupení v České republice vyprodat celý Lucerna Music Bar. Nyní se vrací na místo činu zopakovat loňský úspěch. Fanoušci se tak mohou těšit na další skvělé vystoupení, kde zazní i nejnovější songy z připravovaného alba. Koncert se uskuteční již 23. října.

Moderní hudební žánr electroswing začíná být i v České republice stále populárnější. O tom se přesvědčila také krásná zpěvačka Alice Francis, která v listopadu 2013 naplnila Lucerna Music Bar k prasknutí. Jednalo se o jeden z nejpodařenějších hudebních večírků vůbec. Sympatická zpěvačka v sexy oblečcích překvapila návštěvníky unikátním hlasem, ale také parádní show, kterou předváděla za pomoci svých muzikantů.

Německá zpěvačka s rumunskými kořeny vydala své debutové album roku 2012 pod názvem St. James Ballroom. Novou desku se chystá vydat až příští rok. „Nejsme jako klasická kapela, která jede od jara do podzimu turné a pak se zavře do studia. Některé písničky, které budou na albu, jsme nahrávali už před třemi roky,“ vysvětluje pauzu mezi alby Alice Francis a dodává, že některé písně se skládají i na cestách. A jelikož se během koncertování potkávají s mnoha lidmi z jiných krajin, mohou se fanoušci těšit také na songy, které budou odlišnými kulturami ovlivněny.

Pražský koncert se odehraje ve čtvrtek 23. října v Lucerna Music Baru. A na co se mohou návštěvníci těšit? Chybět nebudou jak známé hity, tak ukázka písní z nejnovější desky. „Loňský koncert v Lucerna Music Baru byl jeden z nejlepších, co jsme kdy měli, takže se nemůžu dočkat, až do vašeho krásného města znovu přijedeme,“ těší se na další pražský koncert Alice Francis, která přijede společně se svým bandem. Její vystoupení podpoří také DJ Mackie Messer a Electro Swing River DJs.

Vstupenky jsou již v předprodeji. Pořídíte je za 350 korun na pokladně Lucerna Music Baru, na internetovém předprodeji musicbar.cz za 370 korun. Na místě si můžete koupit vstup za 450 korun, ale dávejte pozor, ať na vás nějaký zbyde. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!