Vanessa Mae a José Carreras vystoupí na charitativním koncertě v Praze

Vanessa Mae a José Carreras vystoupí na charitativním koncertě v Praze  

Slavná houslistka Vanessa Mae a známý španělský operní pěvec José Carreras zavítají v listopadu do Prahy. Cílem jejich cesty bude charitativní koncert v O2 areně. Ke společnému vystoupení těchto dvou hvězd dojde vůbec poprvé, návštěvníci se tedy mohou těšit na unikátní světovou premiéru.

Charitativní koncert pořádá společnost Central Group. Ta si od unikátního dvojkoncertu slibuje zisk ve výši minimálně jednoho miliónu korun, který bude následně sloužit charitativním účelům. Výnos z koncertu bude totiž darován Nadačnímu fondu pro zdraví dětí, jehož hlavním posláním je podpora výzkumu a vzdělávání v oblasti péče o zdraví matek a jejich dětí. Výjimečné vystoupení si společnost nadělila také jako dárek k narozeninám. Tento rok slaví 20. výročí od svého vzniku.

Akce se uskuteční 11. listopadu v pražské O2 areně. Návštěvníci se mohou těšit nejprve na samostatný blok, kde zahraje houslová virtuózka Vanessa Mae, o které se v poslední době psalo především v kontextu Zimních olympijských her v Soči, kde v obřím slalomu reprezentovala Thajsko. Pak bude následovat vystoupení slavného tenoristy Josého Carrerase, jehož písně doprovodí Český národní symfonický orchestr v čele s dirigentem Davidem Gimenezem. Aby toho nebylo málo, na pódiu se objeví také speciální host, jímž bude slavná irská sopranistka Celine Byrne.

Vstupenky na slavnostní večer nejsou v běžném prodeji ani na internetových předprodejích. Vstup je možné získat pouze od pořadatele formou poukázky, kterou koupí za stanovenou finanční částku. Ceny poukázek jsou k dispozici v několika cenových kategoriích. Nejlevnější vstupenku můžete získat za 980 korun. K dispozici je ale také speciální vstupné do Klubového patra s rautem za 5 980 korun a do VIP Party boxů za 7 980 korun. A pokud patříte mezi fajnšmekry, můžete si objednat speciální místa v první řadě za 13 980 korun. Poukázky si můžete zamluvit prostřednictvím elektronického formuláře

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!