Skupiny Zakázaný ovoce a Imodium vyjíždí na svoji historicky nejdelší koncertní šňůru

Skupiny Zakázaný ovoce a Imodium vyjíždí na svoji historicky nejdelší koncertní šňůru  

Mercedes-Benz Live Space Tour 2014, takový název nese podzimní turné kapel Zakázaný ovoce a Imodium, které společně vyjíždějí potěšit své fanoušky. V průběhu října, listopadu a prosince navštíví skupiny 25 českých a moravských měst a chybět nebudou ani čtyři zahraniční zastávky – tři na Slovensku a jedna v Polsku. Jedná se o největší koncertní turné v historii obou skupin.

Říčanská punkrocková formace Zakázaný ovoce se chystá opět připomenout svým fanouškům. Přitom jim nenabídne pouze nejdelší koncertní šňůru, kterou kdy odehrála, ale také nejnovější CD, na kterém kapela pracovala téměř rok. Album ponese název Automat na lásku a mělo by vyjít ještě před začátkem turné. K poslechu jsou ale již nyní dva nové songy – „Automat na lásku“ a „Nikdy nazapomeneme“. K první jmenované písni natočila kapela i videoklip, který má na youtube již přes 95 tisíc zhlédnutí.

Čtvrek 11.9.2014 - 1:28 ráno znamená následující… Naše nová deska je natočená! Přejte nám dobrou piť a nevolejte před polednem!“ zveřejnila nedávno kapela na svém facebookovém profilu. Právě ve studiu, kde se natáčela již pátá deska Zakázanýho ovoce, vznikla myšlenka společného turné se skupinou Imodium. Její zpěvák Thom se totiž na desce podílel jako producent.

Imodium je hudební skupina, která se na české hudební scéně vyskytuje již od roku 1999. Svoji poslední a pravděpodobně také nejúspěšnější desku Valerie vydali členové kapely již na podzim minulého roku. Novou desku v současnosti zatím neplánují, těšit se ale můžeme na v pořadí již druhý dokument, který má být velmi netradiční a ukázat aktivity kapely mimo pódia.

Mercedes-Benz Live Space Tour 2014, kde obě skupiny spojí své síly, odstartuje 10. října v Sedlčanech a skončí těsně před Vánoci. Poslední koncert se totiž uskuteční 20. prosince ve Dvoře Králové nad Labem. Zakázaný ovoce slibuje, že kromě hitů z nových desek nebudou chybět ani známé hity z předchozích alb. Imodium vsadí opět na úspěšnou Valerii. Jednotlivé koncerty mají být doplněny vlastní scénou, která vhodně doplní hudební zážitky.

Lístky na koncerty jsou již v předprodeji. Zakoupit je lze v síti Alfedusmusic. Ceny vstupenek na české koncerty se pohybují v rozmezí od 140 do 160 korun.

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!