Lepší ze-mě: Překonejte strach a projděte se na Vyšehradě bosí po žhavých uhlících

Lepší ze-mě: Překonejte strach a projděte se na Vyšehradě bosí po žhavých uhlících 

Věřili byste tomu, že se strachem se nedá pouze bojovat, ale i spolupracovat? Chcete se přesvědčit o tom, že vaše limity jsou mnohem dále, než jste se dosud domnívali, a že dokážete například naboso přejít přes žhavé uhlí? Pak je tento večer stvořený jako pro vás.

Marek Kawecki, autor knihy Přísně tajné a zakladatel sdružení Lepší ze–mě, vás zve na transformační večírek, který se uskuteční v Praze na Vyšehradě v areálu hospůdky Na Hradbách. Cílem akce není hledání pravdy skrze spirituální vědění a teze o duchovním životě, ale život prostý, život vědomý a překonávání bariér. Zbytečných bariér, které nám kladou ostatní a zejména pak my sami sobě. Ne nadarmo se říká, že největším protivníkem člověka je vždy člověk sám.

Na pořadu večera budou zážitky jako například přechod přes žhavé uhlí. Marek Kawecki vás naučí se strachem nebojovat, ale spolupracovat, což vám pomůže při zdolání mnoha dalších výzev, které vás teprve čekají.

Pokud se chcete kurzu zúčastnit, je potřeba se objednat dopředu na tel. 605 821 671 nebo facebookových stránkách Lepší ze-mě. Cena tříhodinové lekce je 500 Kč a termíny konání jsou 22. - 24. srpna a 8. – 17. září.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Lepší ze - měChůze po rozžhaveném uhlí I.Chůze po rozžhaveném uhlí II.
 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!