Nalaďte se na eroticko-romantickou frekvenci s knihou London Road

Nalaďte se na eroticko-romantickou frekvenci s knihou London Road 

Je tu volné pokračování eroticko – romantického bestselleru od Samanthy Youngové. Tentokrát se jmenuje London Road a opět Vás nenechá usnout chladné. Vychází u nakladatelství Ikar.

Spisovatelka Samantha Youngová o sobě dala v minulém roce vědět celému světu díky velice úspěšnému románu Dublin Street. Její výtečné popisy erotických scén i úžasně romantické prostředí nadchly tisíce čtenářů. Nyní je tu volné pokračování pod názvem London Road, které chce navázat na předchozí úspěšnou knihu. A o čem tentokrát je?

Hlavní hrdinkou je Johanna Walkerová, která neměla příliš lehký život. Její otec ji fyzicky týral. Po útěku od něj zůstává se svým mladším bratrem Colem a matkou, která se brzy stane těžkou alkoholičkou. Johanna se musí o oba sama starat.

Při výběru partnerů vždy myslí především na blaho Colea, a proto si vybírá bohaté muže. Bohužel se jim nedokáže plně otevřít a každý její vztah se brzy rozpadá. Lidé ji mají za neschopnou zlatokopku. A on jim to časem uvěří.

Během jednoho z jejích nenaplněných vztahů se objevuje jeden zajímavý muž - Cameron. Od začátku Johannu neskutečně fyzicky přitahuje a ani on zjevně není úplně bez zájmu. Po první přestřelce, kdy ji muž otevřeně odsoudí, přichází postupné sbližování. Oba jsou zadaní, ale vzájemná přitažlivost je silnější.

Nový román Samanthy Youngové nabízí podobnou atmosféru, jako předchozí Dublin Street. Na začátku se dostáváme do života Samanthy a poznáváme její problémy. Nemá příliš šťastný život. Otec tyran, matka alkoholička a vztahy bez lásky. Náhle potkává Camerona a vše se mění. Cameron se postupně mění z odměřeného tupce na romantického a citlivého muže.

Celý příběh je zajímavě pojatý a rozhodně upoutá čtenáře. Vzhledem k mnoha strastem, které musíte se Samanthou zažívat, s ní začněte postupem času soucítit. Opravdu není je neschopná zlatokopka, ale především citlivá sestra. Po vstupu Camerona do jejího života začíná poznávat něco nepoznaného. Opravdovou Lásku.

V knize se objeví i mnoho vedlejších postav včetně hlavních hrdinů minulého románu, Joss a Bradena. Dozvíte se o pokračování a vyvíjení jejich vztahu. London Road je volné pokračování, které můžete číst i bez přečtení Dublin Street. Na druhou stranu pro pravidelné čtenáře Samanthy Youngové nabízí i rozvinutí příběhu z předchozí knihy.

Co se týče sexuálních scén, začínají se objevovat až v průběhu knihy. Není jich vyloženě mnoho, ale postačí pro rozdráždění Vašich erotických buněk. Jejich popisy jsou rozepsány i na několik stran a rozhodně jsou zajímavě pojaté.

London Road není klasický erotický román. V první řadě nabízí poutavý romantický příběh plný zvratů. Příběh, který zažívá mnoho lidí po celém světě. Příběh plný bolesti, trápení, ale i lásky a rozkoše. Erotiky se rovně dočkáte a bude jí akorát. Samantha Youngová určitě nezklamala a nabízí plnohodnotného nástupce Dublin Street.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!