Vyhraj si Hrad (CZ) dle vlastního výběru

Vyhraj si Hrad (CZ) dle vlastního výběru 

Hudební festival Hrady CZ letos slaví 10. narozeniny a opět láká především milovníky ověřené české scény. V tomto ročníku navíc poprvé vystoupí Miro Žbirka, Olympic nebo Wanastowi Vjecy, dále pak „hradním“ publikem oblíbení interpreti jako Tomáš Klus a kapely Mandrage, Chinaski, No Name, Divokej Bill a Monkey Business.

Festival bude mít zastávku na osmi českých a moravských hradech. Vy si můžete vybrat ze všech, které jsou v srpnové nabídce a soutěžit o 2 vstupenky

Soutěž byla ukončena. Výherce jsme kontaktovali.

Pravidla jsou jednoduchá:

Napište nám do komentáře tohoto článku krátkou pozvánku na Hrady CZ a nalákejte další návštěvníky na festival nebo váš oblíbený hrad! 

Z nejzajímavějších odpovědí vybereme 24. července 3 výherce, z nichž každý vyhraje 2 vstupenky platné na jakékoliv místo srpnové části festivalu. Soutěžící budou kontaktováni na emailovou adresu. 

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům (soutěž se ruší).

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!