Ondřej Brzobohatý již ve středu představí brněnskému publiku své debutové album Identity

Ondřej Brzobohatý již ve středu představí brněnskému publiku své debutové album Identity 

První sólové, čistě autorské album Ondřeje Brzobohatého nazvané Identity vyšlo 9. května u Supraphonu, hned vzápětí oblíbený muzikant a herec zamířil na JARNÍ KLUBOVÉ TURNÉ 2014, v rámci kterého se již 21. 5. představí v  brněnském klubu Fléda. Fanoušci se mohou těšit na mimořádné setkáním s Ondřejem, jeho hudbou a skvělým hostem - Terezou Černochovou, stejně jako na speciální brněnský křest debutového alba.

Koncert zahájí svým osobitým akustickým setem Tereza Černochová a Tomáš Koudelka, které vystřídá Ondřej se svojí kapelou tvořenou spolužáky z konzervatoře Jaroslava Ježka: bubeníkem Tomášem Kozelkou, saxofonistou Matoušem Kobylkou, baskytaristou Jaroslavem Pokorným a kytaristou Ondřej em Fišerem. Zazní nejen novinky z aktuálního alba, ale také písničky staršího data, včetně jedné společné právě s Terezou Černochovou.

Můj šuplík i touha hrát a zpívat si své vlastní písně už praskaly ve švech, a tak jsem se rozhodl, že je na čase s tím něco udělat. Album se skládá z mých autorských písní a inspirací k většině z nich mi byl můj vlastní život v posledních letech. Pokud bych to měl žánrově specifikovat, bude to takový hybrid jazzu, popu, funku a soulu. Zkrátka všeho, co mám rád. Rád bych ale nenudil popem a zároveň neotravoval jazzem,“ poznamenal ke svému prvnímu sólovému albu Ondřej Brzobohatý.

Záběry z pondělního křtu v pražském LMB jsou k vidění zde:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Ondřej Brzobohatý již ve středu představí brněnskému publiku své debutové album Identity
 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Fléda

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!