Brněnský Majáles 2014: I přes nepřízeň počasí si návštěvníci přišli na své

Brněnský Majáles 2014: I přes nepřízeň počasí si návštěvníci přišli na své 

Letošní Brněnský Majáles nabídl například novinku ve formě čipových náramků nebo nové a větší stage. Jaký tedy byl celkově jeden z největších hudebních festivalů u nás?

Cestou na Majáles, kdy mi teklo do bot a můj deštník se ve chvíli rozpadl, jsem začala mít nutkání se otočit a jet domů. Ještě, že jsem tak neučinila, protože letošní Majáles i přes nevydařené počasí stál za to!

Podařilo se mi navštívit jen pár koncertů, protože jako každoročně se spousta kapel navzájem kryla v programu. Světe div se, ale i po těch letech, co na Majáles chodím, mě vystoupení některých umělců mile překvapilo. Za zmínku stojí koncerty kapel jako Monkey Business, Chinaski nebo Mandrage. Ostatní interpreti byli také skvělí, škoda jen, že se vše nedalo stihnout. I přes déšť na koncertech vládla úžasná atmosféra a nikdo z účastníků si nepřízní počasí nenechal zkazit tento „nejlepší den v roce“.

Mimo jiné mě na letošním Majálesu oslovily nově a jinak postavené stage. Každý rok vypadaly velice podobně, ovšem letos byla vidět změna. Ať v obrovských obrazovkách kolem pódií nebo ve velikosti stage samotné.

Dokonce jsem ocenila i novinku ve formě čipových náramků, které většina odsuzovala. Ale v nevlídném počasí jsem je více než uvítala. Fronty na občerstvení a pití se nijak radikálně nezmenšily, ale rozhodně tady rozdíl mezi předchozími ročníky byl. Například při vstupu jsme nemuseli čekat a nabíjení náramků bylo velice snadné a rychlé.

Takže tleskám organizátorům, protože tahle akce je rok od roku lepší a dokáže překvapit. Nezbývá tedy nic jiného než se těšit na příští rok.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!