Pražské Výstaviště žilo výstavou Motocykl 2014

Pražské Výstaviště žilo výstavou Motocykl 2014

Přesně 51 891 návštěvníku, téměř 150 vystavovatelů, přes 15000 m2 plochy, vice než 500 motocyklů a novinky od Ducati, BMW, MV Agusta, Yamaha, Suzuki, KTM, Kawasaki či Harley-Davidson. Spousta lákadel bylo na výstavě Motocykl v pražských Holešovicích.

hodnoceno 5x
Líbí? Pošlete to dál...

Návštěvnící měli možnost vidět netradiční a exkluzivní značky jako britský Norton, americký Boss Hoss Cleveland Cyclewerks, německý Thunderbike a další. Asi nejočekávanější události na motocyklové scéně byl oficiální návrat značky Indian Motorcycle na český a slovenský trh po 75 letech.

K největším zajímavostem patřilo předvedení nejrychlejšího českého motocyklu současnosti, rychlostního speciálu Puma Oty Knebla, či premiéra prvního elektrického customu na světě nazvaného Blue Elyctra.

Velice atraktivní bylo pro návštěvníky i jediné velké setkání mistrů americké retuše a to Airbrush Art Festival 2014 spojený s mezinárodní soutěží Bohemia Bodypainting Festival.

Druhým rokem taky pokračovala soutěž Custom Live - stavění motocyklů na čas přímo před zraky diváků. Každým rokem se organizátoři snaží vymyslet něco navíc. Letos to byla volba Miss Motocykl 2014.

Se svojí kapelou a písní Budeme rejdit vystoupil a potěšil návštěvníky výstavy zpěvák Aleš Brichta.

Ve své kaskadérské show předvedli svoje dovednosti Jarda Janovský a Marek Černý a solo vystoupení špičkový český kaskadér Martin Krátký, který se pravidelně umisťuje v zahraničních soutěžích.

Další náhodné fotky z galerie...

|

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...