S novou deskou přicházejí i noví Mandrage

S novou deskou přicházejí i noví Mandrage70%

Česká pop-rocková skupina Mandrage vyrazila na turné s názvem Siluety. V minulém roce vydali novou desku a s novou deskou přišly i další překvapivé změny. A jak vše proběhlo na brněnském koncertu v klubu Fléda?

Ve středu 5.3. jsem navštívila brněnský koncert kapely Mandrage. Byla to jejich v pořadí třetí zastávka na stejnojmenném turné jako nová deska, Siluety. V brněnském klubu Fléda to praskalo ve švech. Jako předkapela vystoupila skupina Nebe, od které můžete znát například skladby Vteřina nebo Legosvět.

Předkapela dohrála, proběhly drobné technické úpravy a vše mohlo začít. Měla jsem poměrně velká očekávání a můžu upřímně říci, že je Mandrage sice nepředčili, ale rozhodně naplnili. Na první pohled bylo vidět, že Mandrage pojali jak album, tak koncerty opravdu vážněji. Překvapením pro mě nebyla jen hudba, ale i skvěle postavená stage, nové kostýmy a další změny. Mandrage na nové desce opravdu zapracovali a rozhodně svůj úspěch s předchozím albem Moje krevní skupina nehodili za hlavu, a tak nás na novém albu čeká ještě mnohem více.

Deska Siluety je více propracovanější, v textech vidím větší smysl. Kluci rozhodně udělali krok vpřed. Pravda je, že vše zůstalo u chytlavějších líbivých melodií jako doposud, ale nebrala bych to jako velké negativum. Při poslechu předchozího alba jde slyšet, že některé texty jsou sice chytlavé, ale rozhodně ne s nějakým hlubším smyslem. To se ovšem o novém albu rozhodně říci nedá. Doufejme tedy, že kluci z Mandrage neusnou na vavřínech a dál nás budou překvapovat.

Plánované koncerty:

13.03. - ČESKÉ BUDĚJOVICE, ArtIgy
14.03. - PARDUBICE, KD Hronovická
21.03. - BENEŠOV, KD Karlov
27.03. - OSTRAVA, Garage
28.03. - ZLÍN, Masters Of Rock Café
29.03. - KRNOV, Kofola MC
04.04. - PRAHA, SaSaZu
05.04. - JABLONEC n. NISOU, Eurocentrum
12.04. - KADAŇ – KZ Orfeum
18.04. - ŠUMPERK, KD
19.04. - JINDŘICHŮV HRADEC, KC Jitka
Názor informuji.cz: 70%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mandrage na Flédě
 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!