Soutěž o vstupenky na přehlídku současného výtvarného umění Art Prague 2014

Soutěž o vstupenky na přehlídku současného výtvarného umění Art Prague 2014 

ART PRAGUE, přehlídka současného výtvarného umění, se po loňském úspěšném startu v nové lokalitě – Kafkově domě – prezentuje i letos na stejné adrese. Pojďte se tam s námi od 11. března podívat!

Ve dnech 11. - 16. 3. 2014 bude v Kafkově domě (nám. Franze Kafky 3, Praha 1) probíhat další ročník uměleckého veletrhu ART PRAGUE. Jedná se o jedinou celoplošnou přehlídku současného výtvarného umění na území České republiky. 

Návštěvníci budou mít možnost zhlédnout na 30 uměleckých prezentací jak galerií, tak i jednotlivých umělců či uměleckých skupin. Ve čtyřech podlažích Kafkova domu bude k vidění na 600 originálních děl v oblasti malby, sochy, kresby, instalace a nových médií. Všechna díla jsou prodejná.

Soutěž byla ukončena. Výherce jsme kontaktovali.

Správné odpovědi nám posílejte na emailovou adresu soutez@informuji.cz

Soutěž trvá do pátku 7. března do 18 hodin. Následně budou vylosováni a kontaktováni 3 výherci. Každý výherce vyhrává dvě vstupenky. (zapsání na guest list).

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů, nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům. (soutěž se ruší)

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům, ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Kafkův dům

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!