Vyhrajte vstupenky na premiéru francouzského snímku Attila Marcel

Vyhrajte vstupenky na premiéru francouzského snímku Attila Marcel 

Do českých kin jde příští týden nový francouzský film Attila Marcel – Chometova chvála drogám, buddhismu a ukulele. Pojďte s námi 27. února na premiéru do pražského kina Bio Oko!

Francouzská tragikomedie Attila Marcel režiséra a scenáristy Sylvaina Chometa, kterou do českých kin uvádí Asociace českých filmových klubů (AČFK), diváky potěší svou procítěnou melancholií, jemným humorem, zářivými barvami, dobromyslností, poetikou, muzikálovými výstupy i krásně smutnou nostalgií.

Distribuční premiéra se koná 27. 2. v kině OKO. Film, v premiéře uvedený v září 2013 na filmovém festivalu v Torontu, se bude promítat v původním znění s českými titulky.

Napište nám správnou odpověď na následující otázku a volňásky můžou být vaše! Odpověď najdete na stránkách AČFK...

Soutěž je ukončena. Výherce jsme kontaktovali.

Správné odpovědi nám posílejte na emailovou adresu soutez@informuji.cz

Soutěž trvá do středy 26. února do 22 hodin. Následně budou vylosováni a kontaktováni 3 výherci. Každý výherce vyhrává dvě vstupenky. (zapsání na guest list)

Synopse: Třicátník Paul žije v pařížském bytě se svými dvěma tetami, postaršími aristokratkami, které ho po smrti rodičů od jeho dvou let vychovávají a které sní o tom, že se z něj stane klavírní virtuos. Jeho život sestává z nudné rutiny a odehrává se mezi klavírním křídlem v obývacím pokoji a hodinami tance, které organizují jeho tety a kde dělá tanečníkům hudební doprovod. Paul stárne odříznutý od okolního světa, aniž by vůbec kdy pořádně žil... Až do dne, kdy potká Madame Proustovou, sousedku ze 4. poschodí. Tato výstřední dáma zná recept na „bylinkový“ čaj s příchutí LSD, který dokáže s pomocí hudby vyvolat ty nejzapadlejší vzpomínky. Spolu s ní Paul objeví svou minulost a najde klíč k tomu, jak konečně žít svůj život…

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů, nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům. (soutěž se ruší)

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům, ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!