Vyhraj legendární best of skupiny Kabát! Aktualizované a navíc v luxusním balení!

Vyhraj legendární best of skupiny Kabát! Aktualizované a navíc v luxusním balení! 

Kapela Kabát oslaví letos 25 let od svého vzniku. Oslavy vyvrcholí 13. září open air koncertem na pražském Vypichu. Jako první akce k oslavě, ale vychází remasterovaný trojdisk BEST OF, který teď můžete vyhrát!

Legendární best of skupiny Kabát tentokrát v kompletu 2 CD a 1 DVD vychází v aktualizované, zremasterované podobě a navíc v luxusním balení! Oproti komerčně veleúspěšnému původnímu vydání  jsou tentokrát na druhém CD všechny písně ve svých studiových verzích.

Obě alba byla zremasterována. Kolekce Suma sumárum je rozšířena o stejnojmenné DVD. Jubilejní edice je balena do digipacku se speciální povrchovou úpravou.

Soutěž byla ukončena. Výherce brzy kontaktujeme.

Suma sumárum vychází jako první z akcí na oslavu 25 let, kdy Kabát hraje ve stejném složení. Vše vyvrcholí právě open air megakoncertem na Vypichu 13. září 2014.

Soutěž trvá do čtvrtka 23. ledna, kdy z komentářů u tohoto článku vybereme 4 výherce. Ty následně kontaktujeme (na e-mailovou adresu zadanou v registraci) a zašleme jim trojdisk Suma sumárum. (Pro psaní komentářů musíte být registrovaný fanoušek.)

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!