Ke stromku s bohatou kulturní nadílkou Informuji.cz dorazilo plno maniaků

Ke stromku s bohatou kulturní nadílkou Informuji.cz dorazilo plno maniaků

Ve středu bylo na náplavce poblíž Palackého mostu pěkně živo; náhodní i dopředu bezchybně informovaní kulturní nadšenci poctili návštěvou unikátní Informácký happening - pouliční nadělování kulturních dárků se spontánním popíjením teplých nápojů.

hodnoceno 6x
Líbí? Pošlete to dál...

Vstupenky do divadel a na výstavy, CDčka, trička, hrnečky a i knížky nebo společenské hry. To vše rozbalili odvážlivci buď přímo u našeho stromku, bohatě ozdobeného balonky, anebo je to teprve čeká na Štědrý den. Jedno ale mají obě skupiny příchozích společné; užili si legraci při jejich ohledávání, vybírání toho "nejlepšího" dárku a i při popíjení zahřívadel, bez kterých by to v takové zimě pár metru od Vltavy asi šlo jen ztěží.

Před šestou hodinou večerní už pod smrčkem z té obrovské hromady zbyly jen poslední dva dárky a termosky byly zcela prázdné. Děkujeme všem příchozím za návštěvu, doufáme, že si dárky od našich partnerů (Divadlo Na Fidlovačce, Studio YpsilonDivadlo ARCHA, Divadlo D21, Divadla ABC a Rokoko, Reduta Jazz Club, Neviditelná výstava v Novoměstské radnici, Festival Brikcius, Botanická zahrada hl. města Prahy, Warner Music Czech Republic, Společnost SCIO, nakladatelství Host Brno, nakladatelství Albatros Media aj. - rovněž děkujeme!) užijí společně se svými blízkými a přejeme všem veselé Vánoce a mnoho nezapomenutelných kulturních zážitků i v roce 2014!!!

Další náhodné fotky z galerie...

| G+

100%

Prostor pro tvůj názor...

Komentovat může pouze přihlášený fanoušek...