Kabát za mobil aneb charitativní akce na úrovni

Kabát za mobil aneb charitativní akce na úrovni100%

Velkolepý zážitek si pro nás přichystala agentura Kapka Naděje za pomoci partnerů Samsung a Asekol. Vynikající playlist charitativního koncertu byl příčinou, že lístky byly během týdne rozebrány.

Po úvodních slovech Libora Boučka přichází první vystupující, kterým je kapela Wanastowy Wjeci. Začátek je ve znamení několika zameškaných zpěvů, ale naštěstí se vše ustálí a Wanastowky předvedou svou klasicky výbornou rockovou show. Bedna od whisky, Tak mi to teda nandey nebo Sbírka zvadlejch růží je jen malý výčet odehraných písní.

V mezi přestávce na pódium přichází primácký Tomáš Kraus. Ten svým šarmem jednoznačně překoná Libora Boučka, který už se na pódium nevrátí. Následuje výčet sponzorů a hurá na dalšího zúčastněného zpěváka, kterým je mladičký Voxel.

Akusticky vystupující zpěvák Voxel nezapomene připomenout svou účast v Superstar, i přítomnost jedné z porotkyň, která ho vyhodila. Několik jeho písní se nese v duchu moderního veselého písničkářství.

Foto: Radim Krumpolc / Kapka naděje

Lehce sladším způsobem zaujme David Deyl. Počítám nebo Snům se neubráním jsou názvy některých jeho hitů, které zazní během večera.

Delší prostor dostává oblíbená skupina Mandrage, která si ho také právem zaslouží. Vedle starších zajetých hitů zazní i poslední singl Siluety. Jednoznačně dává vědět, že nové album je opravdu výjimečné. Stejně jako plánované turné, který by mělo být naprosto grandiózní.

Poté je na řadě jediná zástupkyně něžného pohlaví Marta Jandová. Vzhledem k jejímu rodinnému přírůstku neměla v současné době příliš možností vystupovat, ale na pódiu předvedla, že zpívat ani tancovat rozhodně nezapomněla. Předvedla svůj krásný hlas i show a songy Survivor, Goodbye nebo hit od Adele ohromily celou O2 arenu.

Velkým překvapením se pro mě stává Marek Ztracený, kterého mám možnost vidět naživo poprvé. Tento zpěvák má v sobě rockerského ducha, což předvede i na pódiu a rozjede kvalitní vystoupení. Nesmí chybět ani megahit Ztrácíš a na stage se vrací i Marta Jandová.

Foto: Informuji.cz

Na závěr přichází nejoblíbenější česká kapela Kabát, která dostává i největší prostor. Jedná se o okamžik, na který asi většina lidí čekala. Pohoda, Žízeň, V pekle sudy válej nebo Banditi di Praga si zpívá celá hala a Pepa Vojtek se svým bandem opět ovládne celý večer.

Velice povedená charitativní akce Kabát za mobil se opravdu vydařila. Během večera se na pódiu objeví i hlavní představitelka Kapky Naděje Vendula Svobodová a převezme si šek na milión korun. Je určitě dobře, že i v dnešní těžké době zůstávají prostředky pro lidi, který je potřebují nejvíce. A především, že se najou lidé, kterým není osud nemocných lhostejný.

Názor informuji.cz: 100%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!