Pod vánočním stromkem Informuji.cz najde každý svůj kulturní dárek

Pod vánočním stromkem Informuji.cz najde každý svůj kulturní dárek 

Ve středu 18. prosince ožije pražská náplavka předvánočním happeningem: Náhodní kolemjdoucí budou vytrženi z nakupovacího a pečícího stereotypu! Vánoční stromek kulturního portálu Informuji.cz ozdobí náplavku a nasměruje všechny fandy přímo ke zdroji kultury. Odhalit, co skrývají vánoční balíčky, bude mít možnost každý, kdo přijde mezi 15.-18. hodinou k řece Vltavě na Rašínovo nábřeží. Pro případ zimy budou připraveny horké nápoje, které spolu s dárky příjemně zahřejí tělo i duši a naladí na poklidnou vánoční a samozřejmě kulturní atmosféru!

Nadělovat se budou volňásky do divadel a klubů, CD či DVD, knihy, trika, plakáty, placky, balonky a další drobné propagační předměty. Zastavit se můžete nejen pro dárky a kulturní tipy do příštího roku, ale i na kus řeči se členy redakce Informuji.cz.

Nápad vznikl z radosti nad nedávným úspěšným projektem Boty v ulicích, který oslovil lidi přímo na ulici,“ vzpomíná šéfredaktor Informuji.cz Míra Pancíř. Při této akci redaktoři portálu doslova zasadili kulturu do zajímavých pražských zákoutí a to tak, že své staré boty, které je častokrát nesly po cestách za kulturou použili jako květináče. „Motivací bylo udělat radost lidem, kteří těmi místy zrovna procházeli”.

Za projektem „Vánoční stromeček Informuji.cz“ byla podobná myšlenka - hlavním poselstvím je moment překvapení, zastavení kolemjdoucích u vyzdobeného a dárky obklopeného stromku a sdílená radost lidí, kteří žijí kulturou stejně jako tým Informuji.cz.

Kdy: středa 18.12.2013 15.-18. hod.

Kde: Rašínovo nábřeží - u Palackého mostu

Dárky pod stromeček věnovali:

Divadlo Na Fidlovačce, Studio Ypsilon, Divadlo ARCHA, Divadlo D21, Divadla ABC a Rokoko, Reduta Jazz Club, Neviditelná výstava v Novoměstské radnici, Festival Brikcius, Botanická zahrada hl. města Prahy, Warner Music Czech Republic, Společnost SCIO, nakladatelství Host Brno, nakladatelství Albatros Media aj.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!