Pouze tři dny potrvá výstava panenek Doll Prague 2013. Vyhraj dvě vstupenky!

Pouze tři dny potrvá výstava panenek Doll Prague 2013. Vyhraj dvě vstupenky! 

Na přelomu listopadu a prosince se v Praze uskuteční již druhý ročník zcela výjimečné prodejní výstavy uměleckých panenek, loutek a medvídků Doll Prague 2013. Výstava bude probíhat v prostorách Michnova paláce a Tyršova domu na pražském Újezdě, kde své umění představí vystavovatelé z celého světa. Pořadatelem je občanského sdružení ART CZ.

Každá z panenek je jedinečným uměleckým dílem. Svou osobitostí si panenky každým dnem získávají tisíce příznivců, kteří se stávají jejich vášnivými sběrateli, a tak vznikají unikátní soukromé sběratelské kolekce, z nichž některé bude možno zhlédnout právě na pražské výstavě. Kromě samotné výstavy budete moci navštívit i nově otevřenou panenkovou galerii v ulici Dlouhá 26, jež je u nás první svého druhu. Zde si můžete prohlédnout stálou expozici od známých tvůrců jako je izraelská autorka Elena Kunin či velmi populární Laura Scttolini, která vyrábí panenky pro hvězdy jako je Demi Moore či Celine Dion.

Odpověz správně na jednoduchou soutěžní otázku a vyhraj 2 vstupenky na výstavu Doll Prague 2013. 

Soutěž byla ukončena. Výherce jsme kontaktovali.

Soutěž trvá do středy 27. listopadu do 22 hodin, kdy budou vylosováni a kontaktováni 2 výherci. Každý výherce vyhrává dvě vstupenky. 

Správné odpovědi nám posílejte na emailovou adresu soutez@informuji.cz

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům. (soutěž se ruší)

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům, ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!