Last minute soutěž na koncert Eggnoise do Paláce Akropolis

Last minute soutěž na koncert Eggnoise do Paláce Akropolis 

Album 4 kapely Eggnoise bylo příjemný překvapením pro všechny, kteří už se s kapelou rozloučili při jejich oznamované pauze před dvěma roky. O to větší byla radost fanoušků, že vydání alba doprovodí i koncerty. Labutí píseň, alespoň tak se jevila hudba kapely Eggnoise pro film Svatá čtveřice Jana Hřebejka. Písničky z filmu, včetně ústřední melodie, se ale naopak staly základem pro nové album a skupina Eggnoise, která před dvěma lety přerušila koncertní činnost, se navrací na pódia s novou deskou. Písně z filmu doplňují nové skladby a na albu zní nejen angličtina, ale i čeština, která v písních Eggnoise zazněla naposled na prvním albu.

Eggnoise zahrají v úterý 26. listopadu od 19:30 v pražském Paláci  Akropolis. Stačí správně odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku a jsi ve slosování o 2 vstupenky.

Soutěž byla ukončena. Výherce jsme kontaktovali.

Kolikáté řadové album je nová nahrávka v dvacetileté historii kapely Eggnoise? 

a/ 4

b/ 5

c/ 6

Nápověda: http://www.indies.eu/alba/1828/4/

Soutěž trvá do soboty 23. listopadu do 22 hodin, kdy budou vylosováni a kontaktováni 2 výherci. Každý výherce vyhrává dva vstupy a bude zapsát na guest listu.

Správné odpovědi nám posílejte na emailovou adresu soutez@informuji.cz.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům. (soutěž se ruší)

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům, ani k jiné manipulaci s ní.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!