Představujeme: Kateřina Pechová a Ondřej Pech - Herci mladé generace

Představujeme: Kateřina Pechová a Ondřej Pech - Herci mladé generace 

Kateřinu Pechovou znáte ze seriálu Ordinace v Růžové zahradě nebo z facebooku, kde aktivně baví své kamarády a známé. Za Ondřejem Pechem vyražte na pokec do divadelního klubu Ungelt nebo za lekcí surfingu - určitě si improvizovaně poradí i bez pláže. S oběma se můžete setkat setkat v nové sharovací FB hře od Undeground Movie a RAFUN Schnapps Beer - Interaktivní party.

Připravila jsem pro vás rozhovor s mladými aktéry Interaktivní party, která vznikla za spolupráce mladých filmařů UNDEGROUND MOVIE  + RAFUN® Schanpps Beer a která aktuálně koluje českým internetem. Pojďme se INFORMOVAT!

Byla to sranda zastavit se s oběma herci na kus řeči, které krom projektu Interaktivní party a stejného příjmení spojuje také stejný způsob humoru a láska k divadlu. Káťa o sobě prozradila, že má za sebou svůj první větší mediální rozhovor a hned už jí vštípili titulek: „Ráda koketuje“. V tomto duchu, kterému sekundoval Ondřej se svým popichováním na téma desetiletý věkový rozdíl, se nesl celý rozhovor. Rozhodně mě pobavili tím, že si skákali do řeči, vesele se překřikovali, sázeli vtipy na svůj účet a hlavně mě upozorňovali, že až budu zpracovávat tento rozhovor, ať tam dám všude „smích“, abyste to nebrali zas tak vážně. Tak tedy…

Jaké jste měli léto a co jste všechno zažili?

ONDŘEJ: Já jsem na léto odjel na severní Kypr a tam jsem učil malý děti surfovat. Bylo to úžasný a odnesl sem  si spousta zážitků.  Zvykl jsem si na každodenní 40ti stupňovej rytmus, tak je mi ještě teď tak trošku zima. Hlavně si  potřebuju koupit zimní oblečení jsem zjistil!(smích). Dostal jsem se k tomu přes kámoše, kterej je kiteboardingový instruktor. Každý rok jezdí na Kapverdský ostrovy a protože se mu s ženou narodil prcek, tak potřeboval pomoct s učením. Tam jsem taky potkal další kámošku, která mi dohodila práci na Kypru. Měl jsem tam být do konce října, ale nakonec jsem přiletěl o měsíc dřív – dostal jsem práci provozního v divadelním klubu divadla Ungelt.

KÁŤA: V létě se mi narodila sestřička, teď jí jsou skoro 3 měsíce. Léto jsem trávila doma nebo jsem měla zkoušky Praze v rámci natáčení filmu, který jsme dotočili minulý víkend. Jmenuje se to Hany, má to premiéru příští rok v květnu. Točil to Michael Samir s režisérem Matějem Chlupáčkem. Trávila jsem čas na zkouškách nebo ve Volyni, kde jsem pomáhala s malou ségrou. Samozřejmě jsem se snažila  navštívit nějaký  ty večírky (smích).  Byla jsem na longboardových závodech, na Kozákově, což byla největší party léta, kterou jsem zažila. Longboard je super, jezdím na něm ráda. Taky jsem v létě slavila narozeniny.

A co letní lásky?

KÁŤA: Co se týče letních lásek, tak se o mě říká, že ráda koketuju, ale já se snažím samozřejmě najít toho pravého. V návaznosti na to poznávám spoustu mladých i starších sympatických hochů, kteří se ucházejí o mou ruku a nejen o to (smích). Popravdě se ale v láskách zatím ztrácím, protože s tím neumím pracovat. Vlastně bych ani nikomu nepřála, aby se mnou chodil. (smích)

ONDŘEJ: Ani já bych nikomu nepřál, aby s Kačkou chodil...No vlastně i se mnou je to docela zábava. (smích)

KÁŤA: No protože jseš taky Pech, žejo!

Řekněte mi něco o vás … kdo jste, odkud jste, co děláte,  studujete, co vás baví?

ONDŘEJ: Vyrostl jsem ve středních Čechách, v Praze. Dlouho jsem studoval, pak jsem se dostal na dvě vysoké školy, na činohru a na psychologii. Nakonec jsem se rozhodl pro psychologii. Takže teď můžu napsat i krásnou seminární práci o své kolegyni, která je taky hezkej případ (smích). Dopředu říkám, že kdyby mě chtěl někdo do filmu a řekl, že by tam hrála Kateřina Pechová, tak řeknu ano a dokonce zadarmo (smích). Když mi slíbí, že už mě nikdy nekousne! (smích). Měl jsem angažmá v jedné zájezdovce, ale pak už mi to asi nic moc nedávalo, tak jsem s tím sekl. Bohužel od té doby nemám angažmá. Hostoval jsem například v D21 a pak jsem začal cestovat. Kapverdy 4 měsíce, pak Praha, pak Kypr a teď jsem tady. Dostal jsem se do Ungeltu sice ne jako herec, ale jako pomocný režisér (smích). Dělám kafe, poznávám práci Paní Adamovské s panem Štěpánkem, Chantall Paullain, Jiřího Schmitzera a dalších. Je úžasný je pozorovat při práci a učit se od nich. Divadlo ani není ani tak práce, ale drogová zábava. Když do toho spadneš, tak se toho pak vlastně ani nemůžeš zbavit.

KÁŤA: Pocházím z Jižních Čech, jsem takovej typ, který potřebuje pořád nový prostory, nový lidi. Proto jsem vlastně odešla do Prahy. Jsem takovej pták stěhavej, tím pádem vím, že chci jet do zahraničí, protože už mě tady zná moc lidí. (smích)  Studuju veřejnosprávní obor – psychologie, právo, ale baví mě herectví a zpěv. Dva roky jsem studovala  na konzervatoři v Praze, kde mě vedli Eva Režnarová a Vladislav Beneš.  Kvůli natáčení jsem to nestíhala, tak jsem odešla a teď se tomu věnuji aktivně.  Doufám, že se mi Interaktivní party pro RAFUN Schnapps Beer otevřou dveře, červenej koberec a tak (smích).

Co máte vy dva krom příjmení a zážitků z natáčení společného?

ONDRA: Kromě sourozeneckého vztahu  …

KÁŤA: ... a manželského ...

ONDŘEJ: Máme  společnej strašně špatnej smysl pro humor….

KÁŤA: Jo, děsivej, protože ho moc lidí ani nechápe a  proto je to účinnej!

ONDŘEJ: A podle toho taky poznáte ty nejlepší přátele, kteří vás nezatracujou.

KÁŤA: Máme společnou  lásku k RAFUNu, zálibu v koketování, jsme takové krokety, ..

ONDŘEJ: ...jsem spíš do hranolky, máme společnou lásku k herectví a ten společnej humor.

KÁŤA: Funguje to mezi náma, … a taky samozřejmě porno.

Jaké bylo natáčení s UNDEGROUND MOVIE?

KÁŤA: Pro mě to bylo super a fajn. Bylo to vtipný, když Ondra musel ve 2 ráno v zimě skákat do bazénu po pěkný kocovině. Bavilo mě tam být za hezkou holku, což se mi často nestává,  takže jsem se cítila skvěle. Máme také krásné fotky, kde to dokonce vypadá, že mám super dlouhý nohy.  Najedla jsem se napila, byla tam fajn, sympatická společnost, takže co víc si přát. S klukama jsem se potkali na premiéře  Bez Doteku minulý  rok v květnu. Shodou okolností to  byl první debutový film Matěje Chlupáčka se kterým jsem teď natáčela. 

ONDŘEJ: S těma klukama budu točit kdykoliv! Kdykoliv si Písečáci písknou, tak přiběhnu. Jsou skvělý, neskutečně šikovný a bylo příjemný být součástí jejich projektu. Konečně jsem zažil pravou americkou party, holky, který skákaj do bazénu. A na některých fotkách to vypadá, že mě má Káťa fakt i ráda, což se stává asi tak často, že nemá krátký nohy (smích). 

Co máte teď v plánu za projekty?

ONDŘEJ: Asi po roce mě čekají dvě představení.  Jsou to pohádky pro děti. Čerti z  Tojflštejna. Takže pokud máte mladší sourozence nebo se cítíte na míň a chcete se zasmát (smích), tak přijďte 9. listopadu do Kralup, nebo 11. prosince do Dubyně. Momentálně zkouším s herci -  Danielou Alfonzovou a Kubou Laurychem. Kubu můžete znát z videoklipu od Buty – František Dobrota, z televizních reklam nebo z filmu Želary a přiznám se, že je to jeden z nejšikovnějších herců, které jsem kdy potkal. Jeho rodiče měli Laurichovo divadlo, takovej malej zrzek…(Na Káťu) – „Není to tvůj typ, čoveče“ (smích). Dali jsme dohromady soubor, který s největší pravděpodobností budete potkávat na kamenné scéně divadla Na Dobešce, kde má také stálou scénu divadlo Sklep. Premiéru čekejte koncem dubna, budeme se snažit o autorské hry.

KÁŤA: Mě čeká pražský Run tour – poběžím 5 km a je to pro dobrou věc. Stavte se, bude to stát za to! Budu tam s týmem Ordinace v Růžové zahradě, kde hraju  Lindu Kalinovou vedle Petra Rychlýho, Lukáše Hejlíka, Petra Olivy atd. Ordinaci už  točím  přes rok a  jsem za tu šanci hrozně ráda. Režisérů se na place střídá víc,  štáb je super a myslím, že jsem si se všema lidsky sedla, je to taková moje druhá rodina. I když se mi často stává, že se režiséři chytají za hlavu, když svými chvaty při natáčení shodím nějakou tu lampu. (smích) Ještě vás pozvu na příští rok, květen 2014, kdy mě čeká premiéra filmu Hany. Je to pro mě první filmová zkušenost. Zvláštní je, že je to první český celovečerní film natočený na jeden záběr.  Zkoušením jsme strávili dva a půl měsíce a objeví se v něm např. Jitka Schneiderová, Pavla Tomicová,  Hana Vágnerová a další.  

Co si myslíte o tom, že má každý člověk svůj FUN faktor?

ONDŔEJ: Ten fun faktor je u nás právě ten náš stupidní humor (smích). FUN faktor může být všechno co neublíží, neurazí A naopak to, co správně rozvíří party.

KÁŤA: Fun faktor je cokoliv, díky čemu se na party dokážete bavit i bez podpůrných prostředků. Já tuhle schopnost díky bohu mám. Myslím, že by každej člověk by měl znát tenhle svůj FUN faktor a nejít do večírku s tím, že se ožere jako prase. Zažít kocoviny a průšvihy za to fakt nestojí. Já třeba začnu vyprávět sprostý vtipy a bavím se.

ONDŘEJ: Já se bavím, když je někomu vypráví. I když to není vtipný, tak je vtipný koukat na ty ostatní. S tím alkoholem je dobrý to umět vyvažovat. Nicméně pár RAFUNů na chuť neuškodí! (smích). Když si člověk dá RAFUNa, tak se ten fun faktor dobře probouzí. (smích).

Jaký je váš tip na nejlepší party?

KÁŤA: RAFUN  party! (smích) Pro mě je dobrá spontánnost. To znamená neplánovaný karaoke, netypický místa. Zásadní je mít lidi o kterých vím, že se s nimi dobře bavím, dobrý jídlo a nechat večírku volnost. Nenutit to někam, aby to dospělo. Z této kombinace právě vznikaj ty nejlepší party.

ONDŘEJ: Rád bych něco dodal, ale Pechová řekla vše a Pech s tím souhlasí.

Chutná vám RAFUN? Co si myslíte o tomto projektu?

KÁŤA: Mě se líbí, že nabízí praxi studentům a baví mě, když se díky FUN databázi, kterou mají na webu, budu moct setkat s dalšíma podobně naladěnýma lidma. Tyhle večírky by mě rozhodně bavily.

ONDŘEJ: To bysme si mohli navzájem dělat wingmany! (smích). Projekt si myslím, že je skvělej. Je to  výbornej nápad. Už jsem se s podobnou myšlenkou - zapojit do budování značky mladý lidi se svými projekty setkal, ale nikdy to nebylo takový, co se týče socializace. Myslím tím spojování lidí a jejich projektů. Je to supr, když poznáváš nový lidi, kdy chceš, jak chceš a tak. Rafun je prostě něco jinýho. Při natáčení s Undeground movie pro RAFUN jsem byl z piva velmi nakoplý, a dostal jsem kopanec několikrát i od kolegyně. (smích)

KÁŤA: Chuť je hrozně zajímavá, je to něco novýho, zajímavýho. Líbí se mi ta iniciativa, jakým způsobem to oslovuje mladý lidi. Piv je spoustu, ale tohle není jen o tom: "Pojďte do hospody a dejte si pivo", ale zapojte se do zábavy! Nabízí interakci,  pořádá večírky, meetingy, je šance zažít v tom něco víc. Navíc z jsou z akcí super fotky a videa, takže to máme ještě zdokumentovaný a můžeš to sdílet s ostatními. (smích)

ONDŘEJ: A to je o tý socializaci!

KÁŤA: Přesně! Bavíš se na večírku, zpíval jsi tam karaoke, i když jses ztrapnil, tak si z toho můžeš udělat srandu... (smích). Ano, ráda se toho budu účastnit a jsem ráda, že jsem tu reklamu točila. Bylo to zábavný, rozhodně říkám - Dejte si RAFUN i jen pro tu srandu, třeba vám to zachutná a nebudete mu už moct říci ne! (smích)

ONDŘEJ: Inteligentnější co, se týče Pechů byly vždycky ženy,  my to doháníme v empirických fabulacích.

KÁŤA:  Nebo si po nocích čteme slovník cizích slov, že? (smích)

ONDŘEJ: Když už jseš tak chytrá, tak víš, co to znamená Karaoke?

KÁŤA: Japonsky to znamená Skoč do vody!

ONDŘEJ:  Ne! Znamená to  – prázdný orchestr! To sem zrovna googlil v How I met your mother … (smích).

KÁŤA: On je ten seriálovej typ …

ONDŘEJ: Já nevim, kdo je tady seriálovej tip, že (smích). Hele, je tady spoustu herců, běž si prosím tě  zakoketovat…

KÁŤA:  (smích) (smích) (smích)

......

(Tento rozhovor jsme museli z časových a kapacitních rozhovorů ukončit, jelikož se začal zvrácet, děkujeme za pozornost a fandíme oboum aktérům!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Káťa a Ondřej
 

Mohlo by se ti líbit...

Rozhovory

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!