Nejnovější články » Literatura

Steven D. Farmer: Poselství zvířecích průvodců

26.7.2013,

Zvířecí šamanismus je u nás méně známé téma, o to příjemnější je se do něj ponořit s autorem, který je považován za šamana a psychoterapeuta zároveň. Na rádiové stanici Louise L. Hay má také svůj rozhlasový pořad na toto téma. Knížka o poselství totemových, silových zvířat je velmi zvláštní svým pojetím. Každé zvíře má své vlastní více či méně skryté vlastnosti, které nám mohou pomoci rozklíčovat lidskou psychiku.

Zvířecí průvodci jsou duchovními pomocníky, kteří vám dokážou poskytnout vedení při hledání odpovědí na jakoukoliv otázku ohledně vašeho života. V těchto 44 vykládacích kartách Stevena D. Farmera vám každý zde vyobrazený zvířecí průvodce přináší jasné a výstižné poselství, které vám poskytne praktické rady v souvislosti s jakoukoli vaší otázkou. Srozumitelná knížka, která je součástí tohoto balení, obsahuje podrobné instrukce, které vám pomohou provádět přesný výklad sobě i ostatním, a podrobně vysvětluje poselství každého z duchovních zvířecích průvodců.

Kočku nebo psa si poměrně snadno odvodíte, stejně tak třeba symbolika velblouda: Nejprve si ujasněte, kam chcete jít, a pak pomalu, vytrvale a s jasným úmyslem pokračujte k danému cíli. Cestou od sebe odhánějte strach, obavy i pochybnosti, které se objeví, dovolte, ať je větry odvanou a slunce ať je spálí.

Čtení knihy je velmi příjemné, rozjímavé a oddychové, zároveň nám však odpovídá na mnohé otázky, které si nosíme v hlavách a na které nemůžeme naleznout odpovědi. Dostane se nám zvláštního klidu a míru.

Přiložené karty jsou potom pracovním nástrojem, který začne promlouvat přímo k vám, individuálně nastavenou řečí. Každý si prostě vytáhne to, co k němu patří a nad tím může bádat fakticky i intuitivně.

Kniha je vhodná nejen pro toho, kdo se o šamanskou tématiku zajímá, ale i pro toho, kdo hledá něco netradičního, nějakou jinou zvláštní cestu za zodpovězením svých vlastních otázek.