Fotogalerie: Colours of Ostrava 2013. Sobota + neděle

Fotogalerie: Colours of Ostrava 2013. Sobota + neděle90%

Dvanáctý ročník multižánrového festivalu Colours of Ostrava se, po velké chvále a radosti všech účastníků, konal znova v úžasném areálu Dolní oblasti Vítkovic v Ostravě.

Ačkoliv byla sobota předposledním dnem, neznamenalo to, že by snad zábava upadla. Naopak - myslím, že jí stále přibývalo a navštěvníků taky. 

Na hlavní stage vystoupili skupiny jako The Tap Tap či dlouho očekávaný koncert The Knife, který všem vytřel zrak. Po půlnoci publikum roztančil Balkan Beat Box.

Kapela Skip The Use se nemohla kvůli zdravotním problémům dostavit, což pro mne bylo zklamání, avšak skupina Movits!, která ji nahradila, mě ani náhodou nezklamala. 

Africké rytmy do Ostravy přivezla Acoustic Africa na Arcelor Mittal stage, kde je po 9. hodině vystřídali české Wanastowi Vjecy. Z dalších českých jmen se na programu objevila Jasná páka, Portless, Zrní či Megaphone.

Já se po během koncertu The Tap Tap zúčastnila zpravodajského workshopu ČT. Vyzkoušela jsem si, jaké to je být reportér. Dostala jsem do ruky mikrofon a ani jsem se nenadechla, už jsem předříkavala svůj nenaučený text v "živém" vstupu. Samozřejmě vše bylo hrané a můj vstup v TV nebude, ale dostala jsem ho na DVD domů na památku. Více: http://www.ceskatelevize.cz/zpravodajstvi-ostrava/kultura/235434-navstevnici-colours-of-ostrava-si-zahrali-na-reportery-na-workshopu-ct/

Úžasný výkon předvedli Submotion Orchestra.

V sobotu si mohli návštěvníci poslechnout redaktora Reflexu JX Doležala či se podívat na film Tenkrát na Západě.

Na workshop stage se lidé učili Salsu, Flamenco nebo třeba Street dance.

Neděle byla posledním dnem festivalu. Mnoho z nás tak oplakávalo poslední nádherné písně Jamieho Culluma, který uzavřel čtyřdenní program. 

Foto: Katka Čajanková

Názor informuji.cz: 90%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!