Kamila Nývltová mlsá pro dobrou věc

Kamila Nývltová mlsá pro dobrou věc 

Volné pokračování tradiční výstavy hraček pro zdravotně postižené děti „Léto plné hvězd“ výtvarnic Olgy Černohorské a Ivany Kárníkové je nazvané „Mlsání s hvězdami“. V cukrárně La Fantasia se již vystřídalo několik hvězd české muzikálové scény, naposledy Gabriela Gunčíková. V neděli 16. června přišla zazpívat milovnice sladkého Kamila Nývltová.

Muzikálová zpěvačka Kamila Nývltová přišla do cukrárny La Fantasia podpořit prodej speciálních hraček, společenských her a výukových pomůcek pro zdravotně postižené děti.

Jak vnímá to, že díky svému povolání může pomáhat lidem v nouzi?

„Samozřejmě je to krásné, když zpěvačka může pomoct jenom svým jménem. To je potom to nejmíň, co člověk může pro ty druhé udělat. Ať už jsou nemocní, postižení nebo se jim něco špatného stalo. Kdybych měla opravdu hodně peněz, určitě bych někoho podporovala i finančně. Zatím mohu pomoci jen tím, že propůjčím nějakému projektu svou tvář.“

Hned na úvod zpěvačka zazpívala několik písní a sklidila tak potlesk návštěvníků, pokukujících mlsně po velkých kusech dortíků  za pultem. Zeptala jsem se Kamily, co chystá teď v létě, o divadelních prázdninách, pro své fanoušky.

„Teď chystám hlavně moře, takže těšit se mohou na fotky. Ale už teď chystám vánoční cédéčko a vánoční koncert. Takže budu skoro celé prázdniny zavřená ve studiu. Na cédéčku budu mimochodem mít duet s Luckou Bílou nebo třeba s Marianem Vojtkem. Po prázdninách se opět vrací muzikál Aida a možná se rýsuje i nějaká další pěkná role v novém muzikálu.“

Následovala famózní „gelato show“, která je hlavním lákadlem zdejší cukrárny. Kamila si za asistence zkušeného cukráře za mrazicím pultem, který je první a zatím jediný v České republice, sama zkusila vytvořit originální zmrzlinový pohár. A jaká je její nejoblíbenější zmrzlina?

„Mám asi nejraději vanilkovou. Klidně i klasickou, ale pokud je v ní něco navíc, jako třeba čokoláda, ovoce, oříšky, tak je to ještě větší bomba.“

Usměvavá zpěvačka se do díla pustila opravdu s vervou. Je totiž známo, že Kamila moc ráda peče, v kuchyni je jako ryba ve vodě a přípravou sladkých laskominek relaxuje po práci. Jejím velkým snem je vlastní voňavá cukrárna, nejlépe se specializací na pravé české buchty.

Na fotky z akce se můžete podívat ve fotogalerii pod článkem!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!