Ticketon oslavil své první narozeniny

Ticketon oslavil své první narozeniny100%

Po dlouhém roce plném práce přišel čas oslavit výročí vzniku firmy Ticketon. Společnost, která se zabývá prodejem vstupenek a marketingovou podporou kulturních či sportovních akcí, ale i veletrhů, prožila své první narozeniny. V oblíbeném klubu Limonádový Joe nemohla chybět ani redakce Informuji, jež s Ticketonem od letošního roku spolupracuje.

Ve slušně zaplněném sále se slavilo dokonce dvakrát. Ticketon vznikl v den narozenin jednoho z hlavních mozků tohoto projektu Martina Kasy.  Vedle něj se zúčastnil večera i Viktor Mastník, nový obchodní ředitel Janis Sidovský a všechny zbývající části tohoto fungujícího týmu. Všichni mohli na vlastní oči spatřit zvětšeninu první vstupenky z Konference Inovace a inspirace 2012. Nemohl chybět ani narozeninový dort, který nejen dobře vypadal, ale zejména chutnal.

O zábavu bylo rozhodně postaráno a velké množství alkoholu rozpoutalo během večera rozverné veselí u každého návštěvníka. K tanci se nakonec nenechali přemlouvat ani zakladatelé Ticketonu a na jeden den zapomněli na veškeré své starosti. 

Během večera zahrálo několik zajímavých interpretů, kteří se starali o kulturní vložku programu a pobízeli návštěvníky k tanci. První se na pódiu objevuje finalistka soutěže „ČeskoSlovensko má talent“ Katarína Landlová. Sympatická zpěvačka za pomoci své kytary a nádherného hlasu rozvířila vody zatím klidného sálu. Postupem času si získala i potlesk diváků, který si rozhodně zasloužila. Mezi písněmi nemohlo chybět ani několik zajímavých coverů a celkový dojem ze zpěvačky zanechával kladné výsledky.

Následující Simple Muffin rozjeli zábavu naplno. Jejich rocková taneční hudba přímo vybízí k nespoutanému skotačení, které se během okamžiku rozběhlo na parketu. Pozadu nezůstávala ani redakce Informuji. Zejména část složená z něžného pohlaví předváděla nádherné taneční kreace, které sympaticky doplňoval i rozverný šéfredaktor.

Poslední živá kapela rozpoutala mix coverů a zejména charismatická zpěvačka nenechává nikoho usnout. Největší radostí se pro mé uši stala píseň Lords of the Boards od kapely Guano Apes.

Poté už rozjíždí svůj gramofon DJ a nekonečná párty pokračuje až do ranních hodin. Přestože velké množství lidí postupně opouští klub, zejména redakce Informuji nadále pokračuje v holdování vínu či jiným povzbuzujícím prostředkům.

Nepoutaný večírek se stal oslavou, na kterou se jen tak nezapomíná. Na závěr i my přejeme mnoho budoucích úspěchů, prodaných vstupenek a kvalitně odvedených marketingových projektů. Vzhledem k vysoce zkušenému týmu jistě čeká Ticketon velice zářná budoucnost.

V následném unikátním fotoreportu můžete zhlédnout nejen kapely, ale i samotné oslavence či vaše oblíbené redaktory a redaktorky z Informuji. Jedná se o výjimečnou situaci, kdy můžete nahlédnout pod pokličku života žurnalisty.

Názor informuji.cz: 100%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!