Kam na den dětí v Praze

Kam na den dětí v Praze 

Řešíte každý rok, kam se vydat s ratolestmi v hlavním městě na Den dětí? Už nemusíte, vybrali jsme ty nejlepší akce za vás a teď si stačí najít tu nejzajímavější nebo jich prostě zkusit stihnout více.

Od 10:00 se můžete na Ladronce zúčastnit charitativního běhu na boso pro děti z dětských domovů 1st Prague Barefoot Run a udělat tak nejen něco pro své zdraví, ale i pomoci splnit sen několika dětem. Jako jeden z hostů se akce zúčastní i Ted McDonald, průkopník nového trendu běhání bez bot.

Více o akci zde

Pokud budete chtít s dětmi raději za kulturou, pak je ve Státní opeře připravena výstava kostýmů následovaná dětskou operou Gioacchino Rossini aneb Kuchař a jeho doba. Start v 10:00, představení od 10:30.

Více o akci zde

Stará čistírna odpadních vod v Bubenči pořádá od 10:00 Piknik s Kuřetem. Sbírka Nadace rozvoje občanské společnosti a České televize ve spolupráci s Muzeem Stará Čistírna, o.p.s., a Nadačním fondem Veolia vás zve na nabitý program, kde si na své přijdou dospělí (výstup na komín), ale hlavně děti. Bude zde čekat kouzelník, bublinář, výtvarná dílna, vodní laboratoř a mnoho dalšího.

Více o akci zde

V 11:00 zahájí svůj dětský program aquapark v Čestlicích. Děti do 150 cm mají vstup za 1 Kč. Je připraven bohatý program s malováním na obličej, zorbingem a soutěžemi i pro nejmladší.

Více o akci zde

Projekt Divadlo v parku má od 11:00 připraven celodenní program v Kunratickém lese s názvem Hurá za Čtyřlístkem! Na děti čeká dobrodružná stezka se zaslouženou odměnou na konci, zoo koutek, divadelní představení, opékání buřtů a diskotéka.

Více o akci zde

Další netradiční zážitek pro celou rodinu nabízí restaurace Alcron od 12:00 nebo škola vaření Chefparade  od 13:00 – naučte své děti vařit zábavnou formou od zeleninových salátů až po lasagne.

Více o akci zde a zde

Zoo Praha připravila na 1. června celodenní program se vstupem pro děti do 15 let za pouhou 1 korunu. Ovšem večer ve stejný den se pod názvem Noc snů otevřou brány zahrady ještě jednou speciálně pro děti dlouhodobě nemocné a postižené. Kapacita je omezená a je nutné se objednat na adrese caltova@zoopraha.cz.

http://www.zoopraha.cz

Ve Stavovském divadle máte možnost od 18:00 navštívit představení Zlatovláska. Roztančený příběh na motivy klasické pohádky vám předvede balet Národního divadla.

Více o akci zde

Kromě těchto vybraných akcí se toho ale v Praze koná mnohem více... Všechny akce na den dětí (1.6.) najdete zde! Snad si vyberete :)

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!