Festivaly Chodrockfest a Pekelný ostrov oznamují další kapely

Festivaly Chodrockfest a Pekelný ostrov oznamují další kapely  

Více o akci...

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Západočeské festivaly Chodrockfest a Pekelný ostrov představily jména dalších interpretů, na které se návštěvníci těchto hudebních událostí mohou těšit. Kromě již známých hvězd, jakými jsou například skupiny Kryštof, No name, Harlej či Škwor, na festivalech vystoupí ještě množství dalších oblíbených zpěváků a kapel.

O první várce interpretů, kteří na festivalech Chodrockfest a Pekelný ostrov vystoupí, jsme vás informovali již v předchozích článcích. Teď k ní přibývají další zvučná jména. Pekelný ostrov, který proběhne 12. a 13. července v Holýšově, se zaměřuje především na rockové a punkové skupiny. Na domažlickém Chodrockfestu, který se uskuteční o čtyři týdny později, se zase můžete těšit na kapely, zpěvačky a zpěváky nejrůznějších žánrů.

Návštěvníci Chodrockfestu se jistě nudit nebudou. Kromě příjemného prostředí, ve kterém se celá akce odehrává, může nabídnout také jména skvělých kapel. A o to jde především. Hvězdné skupiny Kryštof, Mandrage, Wohnout, No Name a Vypsaná fixa doplní ještě punkrocková partička Zakázaný ovoce, pražští rockeři Prague Conspiracy a Koblížc!, kteří jsou oblíbení především u mladších hudebních nadšenců. Pozvání opět neodmítl ani český kníže pornofolku Záviš. Chybět nebudou jako minulý rok ani punkrockeři ze skupiny Aušus.

Festival však dává šanci také méně známým skupinám. Své místo v programu Chodrockfestu proto dostanou také kapelky Curlies, Sticx, Mash, Bags, Hlahol a Chai. Curlies přijedou se svými punk-rockovými hity z Prahy. Daleko menší vzdálenost budou na festival muset překonat SticX z Domažlic. Chai přivezou dávku nýrského pop-rocku. Plzeň budou na festivalu reprezentovat rockeři z Mash, Teplice skupina Hlahol a Strakonice poprocková banda Bags.

Většina interpretů, kteří vystoupí na Pekelném ostrově, je již známá. Přesto ke skupinám jako Škwor, Harlej, Dymytry, Xindl X či Visací zámek přibyly ještě další. Se svou velkolepou show dorazí kapela Walda gang, rockový revival Waldemara Matušky. Chybět nebude legenda české rockové scény - skupina Katapult. Milovníky světově známé kapely AC/DC jistě potěší její revival AC/DX z Německa. Playlist doplňuje ještě hardrocková banda Doga a kdyňská punkrocková Zvlášňý škola.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!