Chodrockfest 2013 představil první várku interpretů

Chodrockfest 2013 představil první várku interpretů  

Více o akci...

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Přestože je teprve konec února, přípravy letních hudebních festivalů jsou už v plném proudu. Jinak tomu není ani u domažlického Chodrockfestu. Již nyní jsou známá jména několika skupin, které na festivalu vystoupí. A je jasné, že letošní ročník bude stát skutečně za to.

Chodrockfest, který se koná v průběhu Chodských slavností, proběhne 9. a 10. srpna. Letos se tento hudební festival uskuteční již potřetí, a je jasné, že bude chtít navázat na úspěšný první i druhý ročník. Již podle jmen prvních kapel, které na festivalu vystoupí, je zřejmé, že se mají návštěvníci opravdu na co těšit.

Jednou z největších hvězd Chodrockfestu bude bezesporu kapela Kryštof. Tahle partička kolem Richarda Krajča, která nedávno ukončila své úspěšné a zcela vyprodané tour, zahraje svým fanouškům také v Domažlicích. Dalším lákadlem pro návštěvníky je slovenská kapela No Name. Ta vystupuje před českým a slovenským publikem již pěknou řádku let. Najde se jen velmi málo hudebních nadšenců, kteří by neznali jejich největší hity jako Nie alebo áno, Prvá, Lekná nebo Starosta.

Skupiny Kryštof a No Name doplní také bláznivá partička Wohnout, která je známá především svým vystoupením plným energie a skvělými songy v rytmu rocku. Chybět nebude ani známá plzeňská kapela Mandrage, a dokonce dojede i rockovo-metalová banda Arakain. Své vystoupení z minulého roku zopakuje také Vypsaná Fixa. To organizátorům festivalu stále nestačilo a tento seznam doplní ještě Krucipüsk, Komunál a Tleskač. A další interpreti budou ještě přibývat.

Lístky jsou v prodeji již nyní. Celofestivalový lístek vyjde v online předprodeji na 300 korun. K dispozici je také limitované množství V.I.P vstupenek. Ty zahrnují kromě vstupu na festival také možnost odpočinku v komfortně vybaveném stanu, konzumaci piva a nealkoholických nápojů zdarma či bezplatné stanové městečko s parkováním. Cena těchto exklusivních lístků je 1500 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!