Módní přehlídka návrhářky Lenky Michálkové a salonu Eclé

Módní přehlídka návrhářky Lenky Michálkové a salonu Eclé 

Módní přehlídka mladé návrhářky Lenky Michálkové, která předvedla svou autorskou kolekci extravagantních šatů a také módního salonu Eclé, které zde představilo působivé společenské a koktejlové šaty mělo jeden společný cíl, pomoc.

Představená kolekce Lenky Michálkové se jmenuje El michaels/my Memento a je inspirována renesanci a gotikou. V kolekci převažuje černá a krémová barva. Z použitých materiálů převládají brokát, koženka, krajka a vrstvena průhledná organza. Z doplňků timeless opasky a náramky z kůže a rovněž brokátu. Ve všech kolekcích je kladen důraz na střihy, detaily a moment překvapení. Dle slov samotné návrhářky „Chci vždy dosáhnout sexi modelů s dotekem cudnosti.“ Modely pro klienty zhotovuje pouze jednou, tím jsou 100% originální.

Tváří módní přehlídky byla Miss České republiky 2003 Lucie Křížková Váchová, která je společně se Zdeňkem Podhůrským tváří o.s. Dobrý skutek, který umožňuje cíleně podporovat ty, kteří se ocitli ve složité životní situaci a bez pomoci druhých se v dané chvíli neobejdou. Pro tuto nadaci byl také určen i výtěžek z dobrovolného vstupného.


Moderátorka a organizátorka akce, Hana Pekhartová, připravila pro návštěvníky kromě série tří módních přehlídek také čtyři pěvecká vystoupení.

Na úvod zazpívali Jindřich Kraus a Týna Koblitzová. Zdeněk Podhůrsky se představil se svým Číslem na Boha, jehož stejnojmenný videoklip nedávno pokřtil Marek Vašut společně s hercem Davidem Suchařípou a farářem Zbigniewem Czendlikem v Hard Rock Cafe v Praze. Ve videoklipu k písničce Číslo na Boha se objevuje reálné telefonní číslo 906 34 34 34. Na toto číslo může kdykoliv zavolat a nechat vzkaz či dotaz imaginárnímu nepřítomnému Bohu, o kterém písnička je. Posledním vystupujícím byl zpěvák Petr Kutheil, aktuálně vystupující v muzikálu Kapka medu pro Verunku.

Kulturní i estetický zážitek se zde spojil s gestem, které má konkrétní cíl, podpořit léčbu a rehabilitaci nemocných sourozenců Julie a Jiřího Sýkorových. Tato akce je důkazem toho, že krása, půvab a umění můžou jít ruka v ruce s otevřeným srdcem, které není lhostejné vůči potřebám jiných.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!