OAF 2013 odtajnila první tuzemské interprety

OAF 2013 odtajnila první tuzemské interprety 

Čtvrtý ročník Open air festivalu v Panenském týnci se pomalu blíží. Organizátoři už však odtajnili část tuzemských interpretů. Ti zahraniční nám jsou především kvůli vyjednávání zatím stále utajeni. Nicméně organizátoři slibují řadu chuťovek, tak se nechme překvapit zda tento ročník překoná ten minulý.

Už teď se ale můžeme těšit na legendární kapelu The Plastic People of the Universe. Tato pražská rocková kapela patřila mezi hlavní protagonisty československého hnutí undergroundu a inspirovala tak vznik mnoha dalších undergroundových kapel.

V pátek a v sobotu vystoupí brněnské dívčí duo Čokovoko. Tyto svérázné divy mnohdy pobuřují veřejnost svými texty a na druhou stranu jsou za ně jinými obdivovány. A jak jste na tom vy? Líbí, nelíbí?

Představí se i Zrní a jejich Kladenský folkrock. UmakartKoblížciMonkey Business či Bratři Ebenové. V rámci oslav 25. výročí existence kapely vystoupí Tata Bojs. Elektro přivezou Cartonnage a okořeněné špetkou undergroundu Midi lidi. Mix popu, jazzu a country můžeme čekat od Sarah & The Adams, jejichž frontmanka bývá přirovnávána k americké hvězdě Norah Jones. Poprock až punkové kytarovky odehraje oblíbená Vypsaná fixa. Řada z pozvaných kapel navíc chystá i festivalová překvapení, o nichž nás budou organizátoři průběžně informovat.

Návštěvníky OAF nově čeká více sportovních, chillout i workshopových zón.

Pro věrné fanoušky je připraveno překvapení v podobě limitované edice vstupenek za pouhých 390,- pro 2013 nejrychlejších od 6.2 do 28.2.

Vstupenky jsou k dispozici na webu festivalu a v síti TicketArt.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!