Hradecký Majáles 2013

Hradecký Majáles 2013 

Již 7. ročník největšího východočeského studentského festivalu - to je Hradecký Majáles 2013 a s ním přichází další novinky. Mají jediný cíl - nabídnout ještě lepší a zábavnější akci.

Majálesový program se dělí na 2 základní části - širší program oslav, který sdružuje několik studentských akcí a je zaměřen především na nemainstremové a umělecké studentské aktivity a hlavní den oslav, což je vyvrcholení oslav v podobě velkého open-air festivalu.

Majálesový průvod startuje v den oslav 26. 4. 2013 ve 13:00 na Baťkově náměstí (naproti kinu Centrál). Společně s kandidáty na Krále Majáles vyrazíme do Šimkových sadů. Tak doražte a kdo navíc přijde v masce bude patřičně odměněn.

Potvrzení jsou: Charlie Straight, INEKAFE, Tomáš Klus, Mandrage, MIG21, Sto zvířat, Skyline, Vypsaná Fixa, Wohnout, Midi lidi

Jak poroste cena vstupenek? Do 16. 04. 2013 350 Kč. Do 25. 04. 2013 450 Kč.
Na místě v den akce nebudou.
Předprodej vstupenek je buď KODAK EXPRESS No.200 Hradec Králové nebo OC Atrium. Vstupenky lze taky zaslat na dobírku. Více na http://hradec.majales.cz/

Tradičním prvkem oslav je volba nového studentského krále, který vzejde ze soubojů v hlavním dni oslav a bude v podvečer akce slavnostně korunován. Aktuální hradecký Král Majáles je ŘEZNÍK I. Už teď si můžete brousit zuby na pořádný souboj ...

Letošní velkou novinkou bude jarmark studentských organizací, působících v Hradci a okolí. Cítíme, že tohle je to pravé a chceme to posunout mnohem dál. Naší vizí je mnohem větší a kvalitnější prezentace jednotlivých studentských spolků a aktivit a vůbec studentů jednotlivých škol. Umíme nabídnout prostor a produkční pomoc, kreativita a zápal je už na tobě a tvojí partě.

Majáles poprvé nabídne více druhů piva, budete mít k dispozici Gambrinus 10, Gambrinus 11, Pilsner Urquell 12, Master polotmavý 13 a Master tmavý 18, taktéž čepovaný Birell a novinky Radler a Fénix. A dále - točená Kofola, veškerý standarní sortiment nealko a alko nápojů, energie od RedBullu a vše, na co jste zvyklí na pořádném festivalu. Z nabídky jídla se můžete těšit na tradiční festivalový průřez, opravdu moc dobré domácí klobásky, langoše, trdelníky ... nají se dobře všichni, masožravci i vegetariáni.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!