Slash představí své album Apocalyptic Love i v Praze

Slash představí své album Apocalyptic Love i v Praze 

Jeden z nejlepších kytaristů hudebního světa Slash opět zavítá do Prahy. V rámci propagace svého stále aktuálního alba Apocalyptic Love zahraje 11. února ve Velkém sále pražské Lucerny. Jeho doprovodem bude zpěvák Myles Kennedy a kapela The Conspirators.

Saul Hudson známý především pod pseudonymem Slash, započal svou hudební dráhu společně se Stevnem Adlerem v kapele Road Crew. Nedlouho poté potkali kytaristu Izzy Stradlina, díky kterému se dostávají do právě začínající kapely Axla Rose. To byl počátek legendární rockové veličiny Guns N´Roses.

Během účasti na albech Guns N´Roses pod názvy Appetite for Destruction, Use Your Illusion I nebo The Spaghetti Incident? Měl společné vystoupení s Lenny Kravitzem, BLACKstreet, Michaelem Jacksonem a Queen. Vystoupil spolu s Michaelem Jacksonem na MTV Video Music Awards v roce 1995. Slash hrál na kytaru v písni Black Or White, zahrnující 90-sekundové sólo, během kterého si Jackson vyměnil oblek pro další píseň Billie Jean.

Po odchodu od Guns N´Roses zakládá společně s Duffem McKaganem a Mattem Sorumem kapelu Velvet Revolver. Později se k nim přidává zpěvák Scott Weiland ze Stone Temple Pilots. Nahrávají alba Contraband a Libertad. Následně po druhém albu odchází Scott Weiland.

V roce 2010 vydává Slah své sólové album, které nese jeho jméno. Spolupracovalo na něm mnoho známých osobností např. Ozzy Osbourne, Kid Rock, Lemmy Kilmister, Chris Cornell nebo Andrew Stockdale z Wolfmother. V remixu ,,Paradise City" vystupuje zpěvačka Fergie a rapová partička Cypress Hill. Nakonec zde najdeme i instrumentální „Watch This", na které se podílí Dave Grohl z Foo Fighters. Pro koncertní podporu za mikrofon postaví Mylese Kennedyho z Alter Bridge.

Právě s tímto výborným zpěvákem dorazí i do České republiky. Vzhledem k takto úspěšné a bohaté minulosti tohoto opěvovaného muzikanta, si rozhodně nenechte vystoupení Slashe ujít. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketpro za cenu 940 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Lucerna - Velký sál nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Lucerna - Velký sál

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!