Doreen Virtue pomůže hledat Smysl života

Doreen Virtue pomůže hledat Smysl života 

Doreen Virtue tvrdí, že pokud znáte smysl svého života, je váš život plný harmonie a dostatku. Proto vytvořila karetní sadu a knihu, která nám pomůže tuto harmonii získat.

"Vykládací karty jsou prastarý a osvědčený způsob, jak navázat spojení s anděly a archanděly. Jejich princip spočívá v pythagorejské numerologii, která říká, že všechna čísla a obrazy vibrují s matematickou přesností. U těchto vykládacích karet se nemůžete dopustit chyby, neboť spolehlivě fungují na základě zákona přitažlivosti. Ten říká, že vaše otázky (nebo otázky osob, kterým vykládáte) k sobě vždy přitahují přesně ty karty, které nejlépe vyjadřují odpověď. To znamená, že si vždy vytáhnete tu kartu, jejíž odpověď má stejné vibrace jako daná otázka."
 
To je tedy úryvek z přiložené knížky, která je velmi cenným čtivem nejen pro toho, kdo se rád vykládacími kartami zabývá, ale i pro naprosto realistického a nevěřícího člověka. Co musím opravdu pochválit, je způsob, jakým Doreen Virtue vysvětluje funkčnost vykládacích karet. To neplatí jen u této její sady, ale obecně.
 
I její první návody na učení výkladů jsou snadno srozumitelné a fungují.Karty samotné jsou potom výtvarně zpracovány velmi hezky, a i když na můj vkus je tu moc andělů - ale to se nelze u Doreen Virtue divit - nakonec proč ne? Je to jedna z cest a vlastně je docela příjemné se ponořit do této říše, která je bájná a mýtická? Nebo je to jen jiná realita kolem nás?
 
Možná nemá smysl pokládat si podobné otázky a s důvěrou se ponořit sami do sebe a do této knížky i 44 karet, které pomohou najít smysl našeho života. Tíhneme k učení, dětem nebo zvířatům? Máme něco předávat dál, nebo je naopak ještě čas a musíme se sami mnoho naučit, než se vydáme svou vlastní cestou? Odpovědi, které tato karetní sada dává, jsou rozmanité a i když jsem s nimi zatím vyložila jen párkrát, vždy mne překvapilo, jak byly odpovědi přesné. Ačkoliv často úplně překvapivé. Nikdy bych neřekla do toho či onoho člověka, že jeho srdce tíhne k něčemu úplně jinému, než co ve svém zaměstnání dělá.
 
A rozdíly mezi zaměstnáním i posláním jsou rázem vyřešeny.  Otázkou je, jak obé skloubit.
I tady dává Doreen Virtue odpovědi, ale v reálu si už musíme tu svoji cestičku vypracovat sami.
Doreen Virtue, Ph.D., je velmi oblíbená spisovatelka, která pracuje s říšemi andělů a elementárních bytostí. Je známá také z televizních pořadů jako Oprah, The View, Good Morning America a dalších. Kromě toho přednáší a vede workshopy po celém světě.
Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, 2012, www.synergiepublishing.com
Foto: autorka a Synergie Publishing

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Doreen Virtue pomůže hledat Smysl životaDoreen Virtue pomůže hledat Smysl života
 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!