Nová značka dámské konfekce Ekaterina Savina se představila na Diamond fashion night

Nová značka dámské konfekce Ekaterina Savina se představila na Diamond fashion night 

V prostředí krásného Balurelax clubu s výhledem na Prahu se uskutečnila akce Diamond fashion night, která se nesla v duchu krásných žen, módy a diamantů.

Při příležitosti uvedení módní značky Ekaterina Savina na český trh zde proběhla módní přehlídka společenských kostýmků a šatů.  
Tato dámská konfekce je charakteristická 100% ruční výrobou, která značce zajišťuje jedinečnost  ve světě módy.

Krásné modelky v čele s 2. vicemiss Miss ČR 2009  Hankou Věrnou, českou Miss Internet 2011 Anetou Grabcovou, Nikolou Zvěřinovou nebo dcerou Petra Novotného, Soňou předváděly nejen nápadité, ale místy i odvážné modely, které byly doplněny o diamantové šperky Lapis Diamond.

Jak už je na těchto akcích zvykem, snoubily se zde v symbióze krása a móda s uměním. Nechybělo ani vystoupení Madaleny Joao, zpěvačky ze Superstar, která zde nedávno pokřtila svou sólovou desku. O další zpestření večera se postarala skupina Temperamento, která tuto společnost dokonce roztančila. Celým večerem provázel moderátor Petr Vojnar.

Tato autorská značka chce být elegantní a rafinovaná,  nadčasová i nápaditá. Zaujme nejenom propracovaným střihem, dokonale zvýrazňujícím jemnou ženskou linii, ale nebojí se inspirovat také funkčními, střízlivými prvky panské módy a business stylu. Její záběr je opravdu univerzální a může tak oslovit široké spektrum dam, všech věkových skupin a proporcí.

Foto: Daniel Shelong

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!