Benefiční módní přehlídka na podporu nadace Rakovina věc veřejná

Benefiční módní přehlídka na podporu nadace Rakovina věc veřejná 

V pražském divadle Hybernia se uskutečnila již tradiční benefiční módní přehlídka na podporu nadace Rakovina věc veřejná, která podporuje svými projekty výzkum rakoviny již 15let.

Na velké módní show byly představeny kolekce společenských šatů salonu Moravec a svatebního salonu Caxa a předvedli je známé české modelky, jako Andrea Vránová, Jitka Kocurová, Renata Langmannová, Aneta Vignerová, Lucie Váchová, Veronika Chmelířová, Hanka Svobodová, Eliška Bučková, Hanka Věrná, Tereza Budková, Míša Gleisnerová, Míša Řeháková a patronka nadace Vlaďka Erbová, které jako i řada dalších vystupujících se zřekli nároku na honorář.
Svou přítomnosti podpořila akci i charismatická topmodelka Simona Krainová.

Ale večer nebyl jenom o módě, svým zpěvem akci podpořili Kateřina Mátlová, tanečník Yemi se svou JAD Company, Norbert Peticzký, který s nadaci spolupracuje už třetím rokem a výtěžek z prodeje svého debutového alba Alchymista věnoval právě nadaci.
Hlavním hostem večera se stal zpěvák Michal David, který na úvod svého vystoupení zazpíval svůj hit Nesnáším loučení. Další píseň Discopříběh, kterou pro večer vybral, nebyla náhoda, protože tahle píseň se brzy objeví v novém filmu Discopříběh 3 a na závěr celé akce zazněla už legendární píseň Pár přátel, která rozezpívala celé divadlo, včetně všech učinkujících.

Akci podpořil také malíř Jaroslav Spousta, jehož obrazy si mohli návštěvníci prohlédnout ve foyer. Moderátorsky celou akci provázeli a přítomné návštěvníky celý večer bavili Eva Decastelo a Honza Musil.

V závěru večera byl symbolický patronce nadace Vlaďke Erbové a členovi správní rady Doc. Jiřímu Drábkovi Ph.D. předán šek s výtěžkem z prodeje vstupenek a spolu s dárci a partnery nadace byla nadaci věnováná částka 1 784 500,- Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!