LOOK BELLA 2012 zná letošní finalisty!

LOOK BELLA 2012 zná letošní finalisty! 

Prestižní soutěže o nejzajímavější tvář roku LOOK BELLA 2012 již zná své finalisty! Brněnské letiště ozářila světla reflektorů a originální prostory se na jeden večer proměnily v módní molo.

Semifinále IX. ročníku soutěže LOOK BELLA 2012, kterou pořádá agentura PRESTIGE MODELS, zahájilo taneční vystoupení talentované skupiny Hybrid´s Crew. Celým večerem provázel oblíbený herec a moderátor Mirek Šimůnek a diváky v sále pořádně rozproudila populární zpěvačka Tereza Kerndlová! 25 členná odborná porota, v které zasedl například světoznámý fotograf Rossano B. Maniscalchi nebo vítěz Look Bella 2010 Radek Černý, rozhodla o postupu 12 krásných dívek a 6 urostlých mužů.

Velká scéna brněnského letiště hostila módní přehlídky luxusních značek

Během semifinálového večera se představilo 24 dívek a 12 mužů z celé České republiky. Soutěžící předvedli luxusní plavky a spodní prádlo Lisca, originální svatební a společenské šaty ze salonu El a salonu Evanielle a stylovou módu značky Esprit. Módní show také doplnily kabelky značek Dior, Louis Vuitton a Chanel od Lugore Fashion. Atraktivní program obohatilo i losování o seznamovací let sportovním letounem M2 - Scout od společnosti Kubíček Aircraft. Část výtěžku z tomboly je věnována charitativní organizaci Unicef. Semifinalisté se sešli již den předem a to na soustředění s ubytováním v nově otevřeném luxusním hotelu Maximus Resort u břehu brněnské přehrady. Rozdali jsme také první korunku a titul LOOK BELLA MAXIMUS. Titul získala TEREZA SKOUMALOVÁ, která také dostala přímo od majitele hotelu MAXIMUS RESORT pana ING. ARCH. RADOSLAVA KOBZY hodnotnou cenu.

Soutěžící bojují o dovolenou na Kubě a spoustu dalších cen!

A jaké ceny kromě titulu z prestižní soutěže krásy na soutěžící čekají? Nejzajímavější tváře roku LOOK BELLA 2012 mohou získat týdenní pobyt v Havaně od CasaCuba.cz s letecou dopravou od společnosti Cubana, profesionální focení se světoznámým fotografem Rossano B. Maniscalchim, voucher na nákup luxusního spodního prádla Lisca, vlastní webové stránky od společnosti Webseller, lyže či snowboard Elan, vlasovou kosmetiku, poukazy na nákupy a spoustu dalších cen!

A kdo o tyto ceny bude bojovat? Do finále postoupili tito soutěžící:

Dívky:

  1.      Kačícová Kamila, Ostrožská Nová Ves
  2.      Zvalčáková Beatrice, Česká Lípa
  3.      Krajplová Veronika, Domašov
  4.      Čupová Beata, Karviná
  5.      Reitermanová Denisa, Praha
  6.      Kadlčíková Tereza, Ostrava
  7.      Kotěšovcová Barbora, Praha
  8.      Skoumalová Tereza, Ostrava – LOOK BELLA MAXIMUS
  9.      Pokorná Tereza, Hlízov
  10.      Hlaváčková Jana, Olomouc
  11.      Skálová Blanka Patricie, Praha
  12.      Chládková Kristýna, Brno

Chlapci:

  1.       Šmiřák Jakub, Brno
  2.       Němec František, České Budějovice
  3.       Pavlovic Milan, Mariánské Lázně
  4.       Böhm Tomáš, Planá
  5.       Szabó Jiří, Hradec Králové
  6.       Grüner Tomáš, Merklín

Rozhodněte, kdo získá DIVOKOU KARTU a kdo se stane LOOK BELLA INTERNET!

Máte svého favorita a chtěli byste ho vidět ve finále? Nebo máte svého oblíbenci či oblíbenkyni mezi finalisty? Hlasujte na stránkách www.lookbella.cz a rozhodněte, kdo získá titul LOOK BELLA INTERNET. Druhá šance je tu i pro ty, kteří ze semifinále nepostoupili. Jedna dívka a jeden muž mají šanci získat DIVOKOU KARTU a postoupit do finálového večera! Finálový večer s atraktivním programem proběhne už začátkem prosince v luxusních prostorách v Praze. Další informace a fotografie z castingů najdete také na facebookových stránkách LOOK BELLA 2012 i na www.look-bella.cz nebo www.prestigemodels.cz.

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!