Mig 21 k lidem, podzimní turné rockové kapely se představí také na brněnské Flédě

Mig 21 k lidem, podzimní turné rockové kapely se představí také na brněnské Flédě 

MIGEM K LIDEM je letošní název pro tradiční podzimní klubové turné skupiny MIG 21. Zahrají i v Brně, a to v hudebním klubu Fléda.

Hlas Jiřího Macháčka a tóny nástrojů kapely MIG 21 zamíří v rámci svého podzimního turné ze Zlína a Jablonce rovnou do Brna. Zakotví v klubu Fléda, a to ve čtvrtek 1. listopadu. Začátek koncertu je plánován na 20. hodinu.

„Na začátku prázdnin jsme, po pravdě řečeno, již naší kapelu rozpustili. Ale pak jsme si uvědomili, že nám tu něco nehraje. Byla to právě kapela. A to nás přimělo k rozhodnutí dát se opět dohromady, překlenout problémy s vlastní neschopností, leností a alkoholem. Jsme v situaci, kdy máme čerstvě navrženou scénu, nově vyžehlené kostýmy, detoxikovaný organizmus, pár nových písní a nečekanou spoustu elánu. S touto bilancí nám nezbývá než vyrazit na tradiční podzimní turné. V důsledku tohoto razantního a ozdravného kroku směrem k sobě, míněno člověku, za kterého se (v některých případech možná neoprávněně) stále ještě považujeme, vznikl i název naší podzimní šňůry MIGEM K LIDEM. Těšte se na nás, jako my se těšíme na vás“ pro úplnost dodává zpěvák skupiny Jiří Macháček spolu s Tomášem Polákem.

Mig 21 je česká rocková hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák(kytara) a Tomáš Kurfirst (baskytara).

Charakteristickým znakem jejich textů je svébytná poetika, ovlivněná zpívajícím hercem Jiřím Macháčkem. Jako jedna z mála skupin na svých koncertech klade důraz kromě videoprojekcí také na scénografii.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!