Páteční Dreft fashion week

Páteční Dreft fashion week100%

Milovníci módy a stylu si v těchto týdnech přicházejí na své. Po Prague fashion týdnu v pondělí začal Dreft fashion week. Ten lákal na hvězdy Alexandra Herchcovitche, který měl v rámci vstupenek přednášku. Škoda že přehlídka Alexandra byla už jen pro zvané.

Pátek odstartoval fashion talk s účastí světoznámé supermodelky Valerie Mazza. Nám se podařilo stihnout VŠUP FASHION SHOW-prezentace ateliéru módní tvorby. Zde měli studenti VŠUP možnost představit nám svou povedenou tvorbu. Já osobně bych si určitě vybrala alespoň jeden z předváděných oblečků. Nejvíce mě zaujaly černé šaty s krajkou od Romany Jakešové.

Druhá přehlídka, která se v pátek konala, nesla název DREFT BLACK CARD WINNER. Na té nám byla představena tvorba vítězky soutěže dreft black card - Jindra Jansová s kolekcí Basic/Základní. Na vlastní oči jsme tak viděli dámskou módu v pánském stylu. Neuchvátily mě sice úplně všechny modely, ale přehlídka byla zdařilá.

Ačkoliv obě přehlídky trvaly jen několik minut, myslím, že se vydařily a načerpali jsme novou inspiraci do našeho podzimního šatníku.

Příjemná je i cena vstupenek 80.- za jednu show. Pokud jste nestihli Prague fashion week ani Dreft, tak nesmutněte. Na začátku října nás totiž čeká ještě Designblok a s ním spojený další Pražský týden módy.

Názor informuji.cz: 100%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!