Pražský Pyrofest nasadil laťku vysoko

Pražský Pyrofest nasadil laťku vysoko100%

Tuto sobotu proběhl ve Žlutých lázních Pyrofest. A musím konstatovat, že ačkoliv jsem tam byla pracovně,,festival jsem si opravdu užila.

Pyrofest nasadil laťku vysoko výběrem kapel a prostředím. Jednoznačně ho hodnotím jako jednu z nejlepších hudebních událostí Prahy tohoto léta. Vyšlo i krásné letní počasí které přímo svádělo vykoupat se ve Vltavě.

Pyrofest zahájila kapela z Karlových Varů Liwid. Pánové to měli trošku těžší jelikož hráli jako první a návštěvníci teprve přicházeli, ale nevzdali to, naopak to na pódiu pořádně rozjeli a tím přilákali více posluchačů.

Rybičky 48 měli už o poznání větší publikum. A aby fanoušky (hlavně fanynky) odměnili, neváhali jít mezi ně a vyfotili se s nimi.

Airfare nás oslnili svými skvělými songy. Po nich následovala jedna z mých nejoblíbenějších českých skupin Chinaski. Jejich písně znala většina návštěvníků a tak není divu, že zpívali spolu s Chinaski. Při jejich výstupu bylo asi největší dusno,přesto publikum tancovalo a skákalo.

Xindl-X na pódiu doslova válel. Nestyděl se ukázat nám svou hruď, poté co si sundal košili. A tak trošku nás připravil na pomalu blížící se vánoce svou vánoční písní Štědrý večer. Doporučuji si ji vyhledat na internetu. Stálo to za to :)

A jako třešnička na dortu legendární Nazareth. Než stihl dohrát Xindl-X nedočkavci už se mačkali co nejblíže podiu aby měli nejlepší místečko. Těsně před začátkem Nazareth museli pořadatelé vyvést jednoho velice opilého pána, který obtěžoval dámy. Naštěstí to byla rychle vyřešená maličkost.

Deset minut po osmé hodině nás konečně přivítali tolik očekávaní Nazarethi. Nádherně jim to hrálo, klobouk dolů. Myslím, že Nazarethi byli velice spokojeni s publikem, který hltal každý jejich pohyb a především skvělou hudbu. Poslední hit Love hurts se zpěvem fanoušků se rozléhal po celém areálu Žlutých lázních. Nakonec byli odměněni obrovským potleskem, který si právem tato legenda zasloužila.

Večer vyvrcholil největším ohňostrojem odpalovaným z pontonu.

Názor informuji.cz: 100%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!