Škola čar a kouzel na zámku Lešná Zlín

Škola čar a kouzel na zámku Lešná Zlín

Adresa:

Zlín, Lukovská 112

Termín: 28.4.2018 29.4.2018

28dub - 29dub celý den

Žánr: ostatní akceprohlídka


Čarodějná moc nabírá před prvním májovým dnem na síle a zámek Lešná se o víkendu 28. a 29. dubna promění ve Školu čar a kouzel Vespertilio. Učitelé čar a kouzel očekávají nové zájemce o studium, kteří na prohlídku školy dorazí náležitě upravení, to znamená v kouzelnických pláštích, s kouzelnickými klobouky a případně i hůlkami. Ve škole se děti seznámí s kouzelnickými předměty, poznají tajemnou moc kouzelných tvorů a ochutnají čarodějnou kuchyni. Zámkem je provede ředitelka školy Viki Kostivalová, učitelka obrany proti černé magii madam Vampová, nebo některá z jejich kolegyň čarodějek.

A kde škola přišla k názvu Vespertilio? Zámek Lešná je doslova protkaný systémem odvětrávacích šachet a menších komínů, které se však léta nepoužívají. A tak se v nich zabydleli netopýři, latinsky vespertilio. Návštěvníci prohlídek se na zámku dozví i pár zajímavostí o těchto tajemných nočních tvorech. Učitelé ze školy Vespertilio slibují, že každý zájemce si bude moci jednoho netopýra odnést domů.

Prohlídky Školy čar a kouzel se konají v sobotu 28. a v neděli 29. dubna. První prohlídka začíná v 10.00 hodin a poslední v 15.30 hodin.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Škola čar a kouzel na...

Villa MemoriesZlín (3.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (17.9 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (17.9 km)