Gastrofest

Gastrofest

Adresa:

Staré Město, Brněnská 1372

Termín: 9.6.2018
Vstupné:

100

9červen sobota 11:00

Žánr: festivalpro dětiparty


GASTROFEST aneb svátek jídla pro všechny malé i velké se bude konat 9.června pod širým nebem v příjemném prostředí zahrady areálu KOVOZOO ve Starém Městě. Zveme vás na exkurzi do 10 zem! Bude mít jedinečnou možnost vyzkoušet různé světové kuchyně a lahodné pokrmy na jednom místě. Ochutnáte tradiční českou a slovenskou kuchyni, tedy gulášek nebo halušky, čerstvé koláčky, patenty a moravské víno.

Přivítají vás "děvčice" v kroji nebo harmonikář. U sousedů v Německu bude právě probíhat Oktoberfest, který je znám spoustou jídla, piva a dobré nálady. Pravou atmosféru umocní německá polka a obsluha v typických bavorských krojích. Na našem GASTROFESTIVALU nebude chybět ani zastoupení krásné, slunné a voňavé Itálie a v ní pravá pizza a pasta nejrůznějších druhů. Milovníky mořských plodů a báječných vaflí pozveme do Belgie! Gyros, tzatziky nebo ouzo můžete ochutnat kde jinde než v Řecku.

Ve Francii vás pozveme na různé druhy baget a lahodné palačinky.Naše cestování ale nekončí v Evropě, vydáme se samozřejmě dál! Amerika a hamburgery - to tady nesmí chybět a věříme, že to bude nejoblíbenější zastávka. Pokud máte rádi ostré pokrmy můžete ochutnat typickou mexickou kuchyni - tedy chilli con carne nebo tortily. Je libo asijskou kuchyni? Jsme připraveni vám nabídnout sushi na různý způsob a navíc se můžete účastnit workshopu, na kterém se jeho přípravu naučíte pod profesionálním dohledem.

Navštívit můžete také Indii a ochutnat její tradiční, kořeněné pokrmy. Uvolněnou atmosféru jistě zažijete na Havaji, kde bude probíhat barbecue party a vy si tak můžete v klidu na lehátku vychutnat grilované speciality a také míchané koktejly! V programu budou nejrůznější hudební produkce, lekce tance, fotokoutek, bubnování, thajské masáže a také dětská zóna se spoustu zábavy pro děti. Pro nejmenší bude k dispozici kuchařská dílnička. Vezměte sebou tedy celou rodinu a vyrazte na GASTROFEST, těšíme se na Vás!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Staré Město

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gastrofest

Vinný sklep KrýsaKyjov (20 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (22.9 km)

Vila VyšehradLuhačovice (25.5 km)