Zahrada Věžky Jaro

Zahrada Věžky Jaro

Adresa:

Věžky, Věžky 61

Termín: 1.5.2018 6.5.2018
Vstupné:

dospělí 90, děti 40,- Kč

1kvě - 6kvě celý den

Žánr: výstavy


V termínu 1. května – 6. května 2018 /úterý - neděle/ ve Věžkách u Kroměříže. Výstava je zaměřena na zahradnictví, hobby, domácí potřeby, potravinové doplňky a speciality, zahradní nábytek, zahradní mechanizaci a nářadí, doplňky do bytu a trávení volného času.

Jsme pořadatelé jedné z největších tradičních zahrádkářských výstav na Moravě. Zahrádkaření je s Věžkami pevně spjato už více než 150 let, kdy se v zámecké zahradě pěstovala zelenina, ovoce, byli zde skleníky a tehdejší majitelé panství nechali vysadit rozlehlý anglický park. Zahrádkářské výstavy mají v obci tradici už 45 let. V té době zde místní zahrádkářský svaz pořádal první výstavu ovoce, zeleniny a drobného ptactva.

Každoročně si nezaměnitelnou atmosféru výstavy pod širým nebem v rozkvetlém věžeckém parku přijde vychutnat téměř 50 000 lidí. Park se nachází v srdci malebné obce Věžky u Kroměříže a třikrát ročně se promění v místo, kde se setkávají milovníci přírody, zahrádkaření, tradic, živé hudby a odpočinku.

Nejdůležitější pro nás je, aby se u nás návštěvníci cítili příjemně, společně s námi i vystavovateli si užili neformální atmosféru a rádi se k nám vraceli. Zahrádkářská výstava není jen místem, kde si můžete pořídit květiny, dřeviny a vybavení pro vaši zahradu, ale i místem, kde potkáte své přátele, odpočinete si od každodenních starostí, zaposloucháte se do tónů živé hudby a ochutnáte regionální potraviny. Nezapomínáme ani na nejmenší návštěvníky, pod platanem javorolistým pro ně máme nachystané hry, soutěže, zábavný i lehce naučný program.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Zlínský kraj Akce v obci Věžky

Podobné akce

2dub - 31procelý den

, v přízemí administrativní budovy na Vodní ulici č. 1972 Výstava

29červen sobota 09:00

Ubytování v okolí akce Zahrada Věžky Jaro

Villa MemoriesZlín (28.1 km)

Vinný sklep KrýsaKyjov (29.4 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (32.9 km)