Čechomor / Kooperativa Tour 2018

Čechomor / Kooperativa Tour 2018

Termín: 17.4.2018
Vstupné:

400

17duben úterý 19:00

Žánr: koncertyrock

Umělci: Čechomor


Skupina Čechomor oslaví příští rok třicet let působení na hudební scéně. Za tu dobu se jí podařilo vybudovat silnou fanouškovskou základnu, která si originálně rockově zpracované lidové písně doslova zamilovala. Před nedávnem kapela rozšířila svoji současnou sestavu o nové členy.

K těm stávajícím, kterými jsou František Černý (kytary, zpěv), Karel Holas (housle, zpěv), Michal Pavlík (cello, dudy, klávesy) a Lukáš Pavlík (bicí, zpěv), od léta nově přibudou muzikanti Adam Malík (kytary, klarinet, zpěv) a Lukáš Čunta (baskytary, klávesy). Stálým hostem kapely zůstává zpěvačka s nezaměnitelným hlasem - Martina Pártlová.

Čechomor nyní připravuje také novou řadovou desku. Na právě probíhajícím Kooperativa Tour, které se koná tradičně po celé České republice, si budete moci kromě stálého oblíbeného repertoáru poslechnout i ochutnávku z tohoto nového alba.

Čechomor je česká hudební skupina založená na jaře roku 1988 původně jako volné sdružení muzikantů hrajících kramářské písně s názvem I. Českomoravská nezávislá hudební společnost. Po roce 1994 přešla skupina z čistě...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Luhačovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Čechomor / Kooperativa...

Vila VyšehradLuhačovice (1 482 metrů)

Vila AntoanetaLuhačovice (1 487 metrů)

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (1 603 metrů)