Indie

Indie

Adresa:

Zlín, Gahurova 5265

Termín: 28.2.2018
Vstupné:

85/65 Kč

28únor středa 18:30

Žánr: ostatní akcekurz


Indie je dodnes obdivuhodným světem s bohatou tisíciletou kulturou a historií. Její silná filozofická a duchovní tradice stále řídí život velké části jejích současných obyvatel, ale také již více než sto let inspiruje a ovlivňuje myšlení a prožívání mnoha lidí našeho západního světa.

Od nejstarších dob zde můžeme nalézt hluboká a komplexní pojetí Boha, vesmíru i člověka. Jejich praktická aplikace prostřednictvím náboženství a filozofických škol se sice v čase proměňovala, ale pramen, ze kterého tato učení vyvěrala, se nikdy nezměnil.

Indická Moudrost učí, že celé univerzum je propojeno a ve vzájemných vztazích. A poutem, které toto spojení umožňuje, je Život. Proud Jednoho nekonečného Života, v němž neexistuje smrt, ale pouze změna stavu a projevení se skrze nesčetné množství těl a forem. Smyslem procházení různými formami a těly je poznání sebe sama a nalezení cesty ke znovudosažení vědomí jednoty.

Protože indická moudrost chápe Život jako něco, co Je a nemůže nebýt, a vnímá, že směřuje k jasnému cíli, uvědomuje si, že svět podléhá neúprosným zákonům Dharmy a Karmy. Tyto zákony vymezují pole naší existence, určují směr a zajišťují rovnováhu a spravedlnost. Nikdo z nás díky možnosti znovuzrození, reinkarnaci, nepřijde o příležitost se učit, napravovat chyby a sklízet plody, které jsme zaseli. Je možností nalézt cestu vedoucí k trvalému štěstí a znovu se sejít v náručí Života.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Indie

Villa MemoriesZlín (5.3 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.7 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.7 km)