Vánoční Hearthstone Fireside Gatherings IV.

Vánoční Hearthstone Fireside Gatherings IV.

Adresa:

Zlín, Nad Stráněmi 4511

Termín: 16.12.2017
Vstupné:

0

16prosinec sobota 08:00

Žánr: ostatní akce


Srdečně vás zveme na již čtvrtý ročník vánoční akce Fireside Gathering spojený s turnajem v počítačové karetní hře Hearthstone. Akce proběhne v prostorách Fakulty Aplikované Informatiky ve Zlíně dne 16.12.2017.

Hlavním programem je celodenní turnaj, který bude možno sledovat přímo na místě v připraveném sále nebo online na Twitch.tv. Bude se jednat o komentovaný stream z naší stylové hráčské arény s krbem, v průběhu kterého budeme rozdávat random herní klíče. Vítězové turnaje si jako každý rok odnesou hodnotné ceny od našich sponzorů. Pro hráče i diváky na místě bude k dispozici bohatý doprovodný program.

Pro všechny je připraveno občerstvení ve formě medových kuliček a také možnost, vyhrát si něco na povzbuzení (energy drinky). Pokud vás už nebude bavit sledování turnaje, můžete si ukrátit čas plněním našeho Event Questu a zapojit se tak do soutěže o ceny. V našem fotokoutku si můžete potěžkat například legendární Ashbringer a nebo si zavzpomínat na staré časy strávené při hraní klasických her a zahrát si v našem retrokoutku.

Pro chytré povahy bude připraven náš Hearthstone kvíz a pro ty dobrodružné zase Treasure hunt. A když už nebudete vědět co dál, můžete si s kamarády vždy jen tak zahrát Hearthstone včetně unikátního Fireside Brawl.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční Hearthstone...

Villa MemoriesZlín (5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (15.2 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (15.2 km)