Fleret

Fleret

Adresa:

Zlín, Tyršovo nábř. 5497

Termín: 19.1.2018
Vstupné:

260

19leden pátek 20:00

Žánr: koncerty


Legendární FLERET zahrají po roce opět ve Zlíně! Vizovická kapela FLERET, která se řadí svým stylem mezi folk-rockovou scénu, přijede opět do Zlína! Populární hudebníci vyráží na každoroční turné a rozparádí a roztančí sál již 19. 1. 2018 v klubu Masters of rock Café ve Zlíně od 20:00!!

Kapela sebou přiveze i legendární songy z mnoha alb, které se řadí mezi široké spektrum jejich umění. Zároveň se tímto koncertem otevře nová česká koncertní sezona klubu Masters of Rock Café.
Skupina Fleret se již přes tři desítky let úspěšně prosazuje se svým repertoárem na koncertních i festivalových scénách jak v celé České republice, tak i v zahraničí.

Typickým znakem této formace je nezaměnitelný zvuk vycházející z regionálních a lidových kořenů. Lidovými kořeny se ovšem skupina neomezuje, mísí je dohromady s rockem - s muzikou, kterou odmala slýchali vedle lidovky naživo na tancovačkách. Muzikantská živočišnost a bezmála dětinská radost z muzicírování vytváří z folkrockové skupiny Fleret originální samorost na naší folkové i rockové scéně.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Fleret

Villa MemoriesZlín (5.2 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.8 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.8 km)