Týden kultury na Valašsku

Týden kultury na Valašsku

Adresa:

Velké Karlovice, Léskové 659

Termín: 25.8.2017

Žánr: divadlopro děti


Celkem devět divadelních představení v sedmi dnech nabídne v závěru prázdnin 2. ročník charitativního festivalu Týden kultury na Valašsku, který se uskuteční 25. až 31. srpna ve Velkých Karlovicích.

Představení se budou konat v neobvyklém prostředí cirkusového šapitó, které bude pro tuto příležitost postaveno na louce pod hotelem Lanterna. Pořádající Resort Valachy opět daruje výtěžek na dobročinné účely.

V programu festivalu se mohou návštěvníci těšit na Čtyři dohody a Pátou dohodu Jaroslava Duška, jenž byl hostem festivalu i loni a jehož představení byla dlouho předem vyprodána. Přijede i Ondřej Sokol se svou stand-up comedy Celebrity, Karel Roden s Janou Krausovou či Halina Pawlowská, milovníci divadla se mohou těšit i na legendárního Cavemana či Rychlé šípy Slováckého divadla z Uherského Hradiště. Pro děti je připravena pohádka Princové jsou na draka.

Získané prostředky předají pořadatelé rodině devítiletého Tomáška Koňaříka z Velkých Karlovic, jenž trpí svalovou dystrofií, a mobilnímu hospicu Strom života z Nového Jičína.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Zlínský kraj Akce v obci Velké Karlovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Týden kultury na...

Statek U RajmundaVelké Karlovice (3.6 km)

Relax Hotel ValaškaHorní Bečva (7.1 km)

Rekreační středisko RetasoHorní Bečva (9.4 km)