Kurz etiky a běžecká škola v Lanterně

Kurz etiky a běžecká škola v Lanterně

Adresa:

Velké Karlovice, Léskové 659

Termín: 25.5.2017 28.5.2017

25kvě - 28kvě celý den

Žánr: ostatní akcekurz

Umělci: Ladislav Špaček


Kurzu etikety pod taktovkou mistra v tomto oboru, Ladislava Špačka, ale také vyhlášené běžecké školy známého ultramaratonce Miloše Škorpila, se můžete zúčastnit v květnu ve Spa hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích.

Nejen šaty, ale i vybrané chování dělají člověka. Pro ty, kteří si chtějí osvěžit znalosti pravidel stolování a společenského chování, připravil Spa hotel Lanterna od 1. do 2. května 2017 dvoudenní pobyt s večerním programem ve společnosti „mistra etikety“ Ladislava Špačka, spojený s degustační večeří v zážitkové restauraci Vyhlídka.  

Na čtyřdenním pobytu od 25. do 28. května se zase naučíte správně běhat pod vedením ultramaratonce, propagátora běhu a známého kouče Miloše Škorpila. Čtyřdenní pobyt s běžeckou přípravou je určen jak začátečníkům, kteří se chtějí při svých prvních běžeckých krůčcích vyvarovat základních chyb, tak pokročilým, jimž soustředění pomůže rozšířit si běžecké obzory a zapracovat na rozvoji vytrvalosti i při tvorbě tréninkových plánů a optimalizaci běžecké techniky.

 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlínský kraj Akce v obci Velké Karlovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kurz etiky a běžecká...

Statek U RajmundaVelké Karlovice (3.4 km)

Relax Hotel ValaškaHorní Bečva (7.1 km)

Rekreační středisko RetasoHorní Bečva (9.2 km)