Aneta Langerová – Na Radosti 2017

Aneta Langerová – Na Radosti 2017

Termín: 14.7.2017
Vstupné:

450

14červenec pátek 20:30

Žánr: koncertyRockPop

Umělci: Aneta Langerová


Na turné Na Radosti „Pod širou oblohou“ Anetu doprovází kapela a smyčcové trio. Vedle písní z nového alba nebudou chybět i starší skladby v nových aranžích.

Aneta Langerová pokračuje v úspěšném turné Na Radosti ke stejnojmennému novému albu.

Celé turné je pro mě nádherný zážitek. Jsem obklopena lidmi, se kterými je mi opravdu dobře. Dlouho jsem je hledala a věřím, že naše souznění je na pódiu znát. Stejné souznění panuje i v zákulisí. Každé setkání s fanoušky nás nabíjí neskutečnou energií. Snažíme se tu radost lidem vracet, popisuje Aneta. O tom, že se Anetě a její kapele daří rozdávat radost ve vrchovatých doušcích, svědčí bouřlivý potlesk na závěr vyprodaných koncertů.

Album Na Radosti vyšlo na konci roku 2014. Aneta spolu s klavíristou, hudebním skladatelem a producentem Jakubem Zitkem pracovala dva roky na písních, původní hudbě a textech. Pro inspiraci se vydali na Šumavu, kde objevili dnes již zaniklou osadu Na Radosti. To místo jim učarovalo a pomohlo jim přivést na svět desku plnou příběhů. Propracované aranže a osobitý zpěv Anety Langerové předznamenaly úspěch u fanoušků i kritiků.

V anketě Žebřík 2014 ji fanoušci ocenili za zpěvačku roku, album Na Radosti a za píseň Tráva. Ze čtyř nominací na cenu Akademie populární hudby – CENY ANDĚL 2014, Czech Music Awards proměnila všechny v andělské sošky. V roce 2015 získala cenu Anděl za videoklip k písni Tragédie u nás na vsi a ocenění zpěvačka roku v anketě Žebřík.

Aneta Langerová je česká zpěvačka. V červnu 2004 zvítězila v prvním ročníku soutěže Česko hledá SuperStar a díky tomu vydala v září téhož roku album Spousta andělů. Vystudovala obchodní akademii v Praze. V letech 2005 a 2006...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Buchlovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Aneta Langerová – Na...

Vinný sklep KrýsaKyjov (15.1 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (18.3 km)

Vinárna U HouslíHodonín (29.5 km)