Mezinárodní den tance ve Valašském Meziříčí

Mezinárodní den tance ve Valašském Meziříčí

Adresa:

Valašské Meziříčí, Komenského 1275

Termín: 29.4.2017

29duben sobota 10:00

Žánr: tanecfestivalMezinárodní den tance


Na Mezinárodní den tance 29. dubna 2017 bude tančit i Valašské Meziříčí! Přidejte se k celosvětové oslavě tance a užijte si ji s námi.

V rámci doprovodného programu festivalu TanecValmez pro Vás chystáme:

Flashmob v sobotu od 16:00: Sejdeme se na náměstí ve Valmezu a, stejně jako v ostatních městech republiky, společně zatančíme flashmob. Nebojte se, na místě bude také lektor, který bude předtančovat.

Workshopy v pátek a sobotu: Žáci regionálních ZUŠ a tanečních skupin mají skvělou příležitost učit se od hvězd české taneční scény. Kdo k nám například zavítá? Ondřej Vinklát - sólista Národní divadlo balet v Praze, který patří mezi nejlepší současné české tanečníky. Matyáš „Maty“ Ramba - tanečník a akrobat z Burki&com. Milan Odstrčil - 420PEOPLE. Nika Ladzianská - účinkuje v muzikálech.

Workshopy různých tanečních stylů proběhnou 28. a 29. dubna na několika místech ve Valašském Meziříčí, zúčastní se jich přes 150 dětí. Konají se ve spolupráci s tanečními obory ZUŠ Zlínského kraje a Národním institutem dalšího vzdělávání.

Seminíře: Pro pedagogy tanečních oborů. Mezi přednášejícími bude mimo jiné Vladimír Burian, vedoucí Ateliéru světelného designu Divadelní fakulta JAMU.

Dekkadancers v sobotu 19:00: Mezinárodní den tance vyvrcholí představením Dekkadancers. Přední český soubor představí v Zašové choreografie Černý mraky nepláčou, Dekka pod dekou a legendární ztvárnění závodu ve sprintu Jakstohoven.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

23duben úterý 15:00

Busfest

, Hlavničkovo nábř. 5675 Koncert

3květen pátek 14:30

MAJÁLES UTB

, Hlavničkovo nábř. 5675 Festival

10květen pátek 17:00

Ubytování v okolí akce Mezinárodní den tance...

Rožnovské pivní lázněRožnov pod Radhoštěm (12.2 km)

Wellness resort EnergeticRožnov pod Radhoštěm (12.8 km)

Wellness Hotel AbácieNový Jičín (13.4 km)