Víkend s indickým lektorem jógy na Valašsku

Víkend s indickým lektorem jógy na Valašsku

Adresa:

Velké Karlovice , Léskové 659

Termín: 20.3.2017 30.4.2017

20bře - 30dub celý den

Žánr: ostatní akcekurz jóga


Jóga si získává každý rok více a více příznivců. Co byste ale řekli na to cvičit ji pod vedením zkušeného indického lektora, odtrženi od civilizace v kouzelném koutu Valašska, a přitom na dosah všech možných wellness procedur a vynikající gastronomie? Od 20. března můžete všechny tyto radosti zažít ve Spa Hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích, kde pořádají pravidelné víkendové kurzy jógy.

Při svém pobytu tady můžete své tělo i mysl odměnit pravidelnými lekcemi pod vedením indického lektora Zyiada, který pochází z Keraly a věnuje se jak józe, tak i ayurvédě a masážím. Můžete tak za víkend načerpat na dlouho čerstvou energii. Cvičení jógy totiž pomáhá udržovat dobrý zdravotní stav, zvyšuje fyzickou kondici, pomáhá s bolestmi zad, zklidňuje nervový systém, rozvíjí rovnováhu a koordinaci pohybů a hlavně – odbourává stres.

Přidejte k tomu poklidnou atmosféru jarních Velkých Karlovic s pohodlím Spa hotelu Lanterna, zážitkovou gurmánskou restauraci Vyhlídka, odpočinek v relaxačním centru L–Spa s wellness procedurami, masážemi a s termálními bazény vyhřívanými až na 35 °C blízkého Wellness hotelu Horal – a pocit znovuzrození je zaručen.

Termín: Od 20. března do 30. dubna 2017.

V rámci víkendu s jógou je zdarma vstup do relaxačního wellness centra Spa hotelu Lanterna i do Wellness Horal.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlínský kraj Akce v obci Velké Karlovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Víkend s indickým...

Statek U RajmundaVelké Karlovice (3.4 km)

Relax Hotel ValaškaHorní Bečva (7.1 km)

Rekreační středisko RetasoHorní Bečva (9.2 km)