Role a Div i Ded v Loftu

Adresa:

Zlín, Třída Tomáše Bati 190

Termín: 22.11.2016
Vstupné:

69 Kč

22listopad úterý 21:00

Žánr: koncertypopfolkindie


První akce od Pattizóny. Přijedou dvě kapely, jsou luxusní, tak přijď taky. Bude to emocionálně náročné. ROLE (Garage-pop, Praha) Garage-pop.. existuje tento styl vůbec? Já nevím, možná jo. Možná taky ne. Co je důležité? Jsou tři, jsou z Prahy a přijedou do Zlína. Jo a taky byli ve finále Startéru Radia Wave. https://www.facebook.com/rolejakorole/?fref=ts https://www.youtube.com/watch?v=Sxmej3QXW2k https://www.youtube.com/watch?v=LaXyZfohvrs DIV I DED (Shoegaze, Frýdek-Místek)

Dvacet let po mezinárodních úspěších Ecstasy of Saint Theresa se znovu vrací na výsluní český shoegaze a v jeho čele aktuálně stojí frýdecko-místečtí Divided. Rozhodně jen nekopírují někdejší hrdiny indie scény, jejich osobité pojetí do sebe vstřebalo i prvky dream popu či lo-fi folku.

Skupina vznikla na konci roku 2013 na troskách Saturn United a už na podzim následujícího roku vydávají jako free download svůj debut Born To Sleep, který sklidil velmi pozitivní reakce kritiky. https://2divided.bandcamp.com/ https://www.youtube.com/watch?v=vOYL-GKg-xA Přeprodej [] 69 Kč [] v LOFTu od pondělí 8. 11. Na místě [] 90 Kč [] Dík, těším se Vaše Patti Zóna. Nové příspěvky

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Role a Div i Ded v Loftu

Villa MemoriesZlín (5.5 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.3 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.3 km)